Sommerklær DIY

Sommerklær DIY

For deilige, late sommerdager, hvor vi kan bruke tiden akkurat slik vi vil. Hva med å sy noen sommerklær av gamle tekstiler?

Nå nærmer ferien seg, og vi gleder oss veldig. Nå som vi endelig er tilbake til normalen, er det mange som har store sommerplaner og varme reisemål. Noen gleder seg nok også til å slappe helt av og gjøre ingenting. Får man nok av å gjøre ingenting, kan det kanskje være gøy med et prosjekt også? Sleng deg på DIY og omsøm-bølgen!

Vi elsker tekstiler, og ønsker å gi dem et langt liv! Og kanskje også nytt liv?

modell i lang blomstret kjole

Omsøm av brukte tekstiler er både miljøvennlig, økonomisk og veldig gøy! Det vekker oppsikt å gå med et unikt plagg som ingen andre har maken til. Og du kan tilpasse det helt til deg.

Når sommersesongen starter, får mange lyst til å friske opp litt hjemme. Om du for eksempel går til anskaffelse av nytt sengetøy kan du jo lage et stilig antrekk av det gamle?

Kjole detaljer blomstret kjole

Sateng er et blankt og glatt tekstil, som gir plagget en classy look. Se så fine detaljer - bare fantasien setter grenser.

Tips! Hent inspirasjon i klesskapet ditt og finn detaljer du liker fra klær du har fra før. Kanskje kan du sette sammen favoritt-elementene til et nytt plagg?

Sommerklær av krepp sengesett

Krepp er et svalt og luftig tekstil som passer perfekt om sommeren - både som sengetøy og bluse! Her kombinert med et enkelt, maxi-skjørt i lin. 

Krepp bluse og hårstrikk

Sy-prosjektet kan være akkurat så enkelt eller avansert som en selv ønsker – og om du aldri har sydd før er det veldig givende å bruke sommerdagene til å lære seg nye kunster. 

Tips! Å lage en hårstrikk i selvvalgt mønster er et perfekt sted å starte!

Sett deg i solveggen og kos deg med å planlegge nytt drømmeantrekk av dine gamle tekstiler. Lykke til med din sommersyssel!