• Solskjerming

Solskjerming

Solskjerming 50% | Måltilpasset solskjerming 30%

 

Plisségardiner tilbyr en moderne og fleksibel form for solskjerming. De kan justeres til å henge fritt i vinduet, trekkes opp eller ned etter behov, og bidrar til isolasjon både mot kulde og varme.

Persienner
er tidløse og praktiske, ideelle for både baderom og soverom. De er holdbare, av høy kvalitet, og lar deg enkelt kontrollere lysinntaket.

Lamellgardiner tilbyr et elegant alternativ til tradisjonelle gardiner, fungerer som solskjerming, dekor eller romdeler, og krever minimalt med vedlikehold.

Rullegardiner
gir deg full kontroll over lysmengden i rommet. Kid tilbyr også screens rullegardiner som effektivt skjermer mot sollys og innsyn, mens utsikten opprettholdes.

65 produkter
Visste du at vi også selger måltilpasset solskjerming?
se produkter
Ta hjelp av våre guider for solskjerming
Les her
Du har sett 24 av 65
Vis mer

Solskjerming

Stort utvalg av innvendig solskjerming

Hos Kid finner du et stort utvalg dekorative og funksjonelle løsninger for solskjerming. Enten du trenger skjerming til vinduer av ulik størrelse, solskjerming i skråvindu eller dør, så finner du gode løsninger hos oss. Dersom du ikke finner gardiner med riktig størrelse, så leverer vi i tillegg til våre standardstørrelser også måltilpasset solskjerming. Vi får stadig inn nye produkter – se vårt utvalg på nettsiden eller ta en tur innom en av våre butikker!