Møbler opptil 50%! | Solskjerming opptil 50%! | Fiberdyner og puter 50%!

Basic opp&ned enkel plisségardin 25mm multi - 25 mm multi - 1
Basic opp&ned enkel plisségardin 25mm multi - 25 mm multi - 2
Basic opp&ned enkel plisségardin 25mm multi - 25 mm multi - 3
Basic opp&ned enkel plisségardin 25mm multi - 25 mm multi - 4
1 / 4
-30%
Tilpass dette produktet
Basic opp&ned enkel plisségardin 25mm multi - 25 mm multi - 1 - Miniatyrbilde
Basic opp&ned enkel plisségardin 25mm multi - 25 mm multi - 2 - Miniatyrbilde

Made to measure, Dekosol

Basic opp&ned enkel plisségardin 25mm multi - 25 mm

Pris fra: 596,69 krFør 852,42 kr
Opp&ned plisségardin er meget fleksibel og kan justeres trinnløst.
Nettbutikk - på lager
Leveringstid: 4-5 uker
Dette produktet må tilpasses før kjøp. Gjør dine fargevalg, tilpasse størrelse og tilbehør for å gå videre i kjøpsprosessen.

Måltilpasset solskjerming 30%

Gjelder f.o.m. 13/5 t.o.m. 9/6.

Rabatt trekkes fra i kassen

Opp&ned plisségardin er meget fleksibel og kan justeres trinnløst. Den betjenes enkelt ovenfra og ned eller nedenfra og opp og kan parkeres i valgfri høyde. Opp&ned gardinen leveres i max bredde 120cmx220cm høyde eller 150x150cm (begrenset av stoffet). Hvit skinne og braketter for innvendig karm/vippevindu leveres som standard. Braketter for feste på utvendig karm/vegg eller klemmebrakett for feste direkte på vindusramme kan bestilles mot et tillegg i prisen. Finnes i et utvalg farger i lysfiltrerende, transparent og lystett stoff. Denne modellen leveres med enkelt plissé. Enkelt lag med plisséstoff vil ha synlige huller til betjeningssnorene. Velger man lystett stoff med denne typen stoff vil lyset slippe gjennom hullene og gardinen vil ikke bli helt lystett. Alle stoff typer merket med PT har enkelt lag med plissé. Skal du montere en plisségardin på innvendig vinduskarm anbefaler vi at det trekkes 5mm fra i bredden dersom man bestiller en gardin med enkel plissert stoff. For å sikre best mulig funksjon på plisségardinen, anbefaler vi at den brukes regelmessig. Hvis du er bortreist over lengre tid, anbefaler vi at plisségardinen holdes i opptrukken stilling. I tilfeller hvor plisségardinen er trukket ned over lengre tid kan stoffet bli slapt og motstå løft. Dette skjer naturlig når stoffet har blitt strukket ut over lengre tid. Dette kan korrigeres ved å heve og senke gardinen flere ganger. Dette vil føre stoffet tilbake til optimal funksjonalitet. Det samme gjelder hvis gardinen blir stående i opptrukken posisjon over lengre tid. Dette kan føre til at gardinen har en tendens til å trekke seg opp over ønsket posisjon når den senkes igjen. Dette kan også korrigeres ved å heve og senke gardinen flere ganger.

Fraktalternativer

  • Utlevering i Kid-butikk: Pakken sendes med levering til butikk fra vårt lager. Leveringstid er fra 3-5 virkedager avhengig av valgt butikk, for måltilpassede varer ca. 5 uker. 
  • Hjemlevering til privatadresser levert av PostNord. For målbestilte varer er det en fast fraktpris på kr. 300,-.Normal leveringstid er ca 4-5 uker.

Hvordan måler jeg opp riktig?

Skal du montere en plisségardin på innvendig vinduskarm anbefaler vi at det trekkes 5-10mm fra i bredden dersom man bestiller en gardin med enkel plissert stoff. Ved montering i vinduskarm oppstår det alltid en liten glippe i gardinens bredde på grunn av plassen som festebrakettene tar, inne i vinduet. For å oppnå en mer tett løsning, anbefales det å montere gardinen utenfor vinduskarmen, da dette reduserer risikoen for lysinnslipp.

Bestilles en plisségardin med dobbelt stoff også kalt honeycomb SKAL det være ventilasjon i sidene når det monteres innvendig vinduskarm. Hvis ikke kan vinduet slå sprekker pga varme utvikling. Vi anbefaler at det trekkes fra 1,4 cm i hver side = 2,8 cm i alt, som må trekkes fra nisjemål. Les mer her 

Last ned:
Måleguide Plissé opp&ned

Montering 
Opp&ned plisségardin, trådløs og med snortrekk monteres enkelt i topplisten. Den trådløse gardinen justeres ovenfra og ned og nedenfra og opp ved å heve og senke topp- og bunnskinne. Gardinen med snortrekk har et snortrekk i hver side og gardinen justeres ovenfra og ned og nedenfra og opp med de to snortrekkene.

Last ned:
Monteringsanvisning opp &ned plisségardin med fire fester (Tensioned) (pdf)

Merk at for denne type plisségardin vil det ved bredder over 120 cm være ekstra gjennomgående tråder.  Disse trådene vil være synlig når gardinen er trukket ned fra toppen.  Se eksakt oversikt over antall tråder nedenfor:

Trådløs plisségardin  
Min bredde mm Max bredde mm Antall tråder
200 1200 2
1201 2500 4
Trådløs plisségardin opp&ned
Min bredde mm Max bredde mm Antall tråder
200 1299 2
1300 2500 4

Hva følger med gardinen?
Når du kjøper våre opp&ned plisségardiner (utspent modell), får du med festebraketter for montering på innsiden av vinduskarmen. Hvis du vil feste gardinen utenfor eller på en svingbar vindusramme, må du kjøpe braketter separat. Hvis du velger plisségardiner som bare festes i toppskinnen, vil du få med beslag for montering på taket eller veggen. Alle produktene våre leveres med monteringsanvisninger, men skruer må kjøpes separat for monteringen slik at det tas utgangspunkt i riktig feste for dine forhold.

 


Flere videoer:
Monteringsvideo klemmebraketter til opp&ned plisségardin
Monteringsvideo av opp&ned plisségardin med veggfeste

Kunders egne bilder - Shop the look @kidinterior

Anbefalinger