Alltid fri frakt til butikk • Klikk&hent • Enkel bytte og retur
  • Info
  • Personvernerklæring for kid.no

Personvernerklæring for kid.no

1. Hvem er behandlingsansvarlig

Kid Interiør AS Kid» eller «vi»/«oss») er Norges ledende interiørkjede. Kid interiørklubb og nettstedet kid.no eies og drives av Kid Interiør AS med org.nr. 958 467 095, Gilhusveien 1, 3426 Gullaug. Hos oss finner du noe for enhver smak, og et stort utvalg av alt du trenger til hjemmet. Kid arbeider for å ivareta ditt personvern når du bruker vårt nettsted kid.no eller for øvrig benytter deg av våre tjenester.  

Kid er behandlingsansvarlig, og vil behandle dine personopplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen. Hvis du har spørsmål knyttet til vår behandling eller ønsker å utøve andre rettigheter som registrert etter personvernforordningen («GDPR»), kan du ta kontakt med oss på e-post kundeservice@kid.no eller post til Kid Interiør AS, Gilhusveien 1, 3426 Gullaug. 

I tillegg til denne generelle personvernerklæringen for kid.no, gjelder det en spesiell Personvernerklæring for Kid Interiørklubb for medlemmer av Kid interiørklubb. For kjøp gjelder i tillegg Kids Kjøpsvilkår. 

2. Hvorfor behandler vi dine personopplysninger - behandlingsgrunnlag 

2.1 Generelt om behandlingsgrunnlag 

Kid behandler personopplysninger om deg for å drive nettstedet kid.no og gi deg mulighet til å se og kjøpe våre produkter over internett, og få dem levert hjem til deg. Når du går inn på og tar i bruk nettstedet, vil dette innebære at Kid Interiør vil behandle personopplysninger om deg i henhold til denne personvernerklæringen. 

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvilke opplysninger vi behandler, hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.  

Vi behandler dine personopplysninger for å kunne drifte kid.no på en sikker måte, og å tilby nettbutikk med tilhørende funksjoner som produktomtaler og brukerkonto. Det er først og fremst avtalen med deg som utgjør behandlingsgrunnlaget og som gir oss lov til å behandle dine personopplysninger. Når du bruker våre tjenester og handler på kid.no inngår du en avtale med oss, som også inkluderer våre standard Kjøpsvilkår. Visse behandlinger vil ha grunnlag i et konkret og aktivt samtykke fra deg eller i berettiget interesse slik vi har beskrevet nedenfor. 

Kid er også underlagt en rekke rettslige forpliktelser, og vi må i en viss grad behandle personopplysninger med hjemmel i lov. Det kan være regnskapsloven, arbeidsmiljøloven, personopplysningsloven, åndsverkloven, skatteloven, bokføringsloven eller andre relevante lover, forskrifter, myndighetsvedtak eller rettskraftige avgjørelser. I noen tilfeller behandler vi også personopplysninger om deg basert på vår berettigete interesse. Dette gjelder blant annet i de tilfellene vi behandler personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre.  

For medlemmer av Kid Interiørklubb finnes det en tilpasset Personvernerklæring for Kid Interiørklubb. 

2.2 Samtykke 

Vi behandler personopplysninger om deg basert på ditt samtykke til å dele din produktomtale og annet brukergenerert innhold, og dersom du ønsker å oppgi hvilken av Kids butikker som er din favorittbutikk. Dette gjør du enkelt i check-outen eller på Min Side. Du kan når som helst trekke tilbake dine samtykker ved å ta kontakt med kundeservice på kundeservice@kid.no. 

2.3 Berettiget interesse 

Vi har lagt til grunn at vi har berettiget interesse i å sørge for sikkerheten på vårt nettsted. Vi bruker dine personopplysninger for å hindre svindel, misbruk og sikkerhetsbrudd. Vi har også berettiget interesse i å lage statistikk knyttet til nettstedet kid.no og tilpasset kommunikasjon. 

3. Personopplysninger vi behandler  

3.1 Generelt om behandling av personopplysninger 

Vårt nettsted kid.no gir deg informasjon om oss, våre butikker og våre tjenester. Videre gir nettstedet vårt deg oversikt over våre produkter, og mulighet til å bestille disse hjem til deg. Når du går inn på og tar i bruk nettstedet vårt, kan vi innhente opplysninger om deg i henhold til denne erklæringen. Vi har delt opp erklæringen etter hva du gjør på kid.no. 

3.2 Kjøp av varer på kid.no 

Du trenger ikke opprette konto hos oss eller bli medlem i Kid interiørklubb for å handle våre produkter, men du må oppgi ditt navn, din adresse, gyldig e-postadresse, ditt mobilnummer (+47) og gyldig betalingsinformasjon ved kjøp. Disse opplysningene behandles for å kunne selge og levere varen(e) til deg med grunnlag i avtalen om kjøp av varer. 

3.3 Klikk&hent på kid.no 

Du kan også benytte deg av klikk&hent på kid.no og du kan bestemme selv om du ønsker å betale i nettbutikken med en gang eller i den fysiske butikken når du henter varen. Når du velger å benytte deg av klikk&hent må du opplyse om ditt navn, telefonnummer (+47) og e-postadresse. Grunnlaget er at behandlingen er nødvendig for å gjennomføre tiltak på din anmodning før det inngås en eventuell avtale om kjøp. Personopplysningene slettes innen rimelig tid om det ikke foreligger annet grunnlag for fortsatt å oppbevare dine personopplysningen som for eksempel regnskapsmessige hensyn.

3.4 Produktomtaler på kid.no 

Vi vil gjerne lære av dine erfaringer med produkter kjøpt hos oss, samtidig som dette vil gi våre kunder bedre informasjon om produktene i vår nettbutikk. Vi publiserer derfor produktomtaler på kid.no. Dine erfaringer har stor verdi, uavhengig av om du har gode eller dårlige erfaringer med produktet. Dersom du kjøper varer på kid.no, vil vi derfor gjerne få tilbakemelding på produktene våre. 

Hos Kid.no håndterer vi innsamling, behandling og presentasjon av produktomtaler etter følgende retningslinjer: 

  • Vi sender en e-post til deg som kunde noen dager etter siste ordre, denne e-posten sender vi som en del av oppfyllelsen av kjøpsavtalen med deg. Her spør vi om du kan gi oss en kort produktomtale. 
  • Du trykker på linken når du har lyst og tid til å gi din tilbakemelding. Om du ikke er interessert og aldri vil bli spurt igjen, har du mulighet for å trykke på en link for dette også. 
  • Du gir produktet en karakter (1-5) og en skriftlig tilbakemelding hvis du ønsker det. 
  • Karakteren som vises ved produktet i nettbutikken, er basert på et gjennomsnitt av innsendte karakterer. 
  • Navnet ditt vil være representert ved omtalen på Kid.no. 
  • Alle omtaler som er produktrelaterte med verdi for andre kunder og som ikke er støtende, publiseres uavhengig av karakter. 
  • Ikke-produktrelaterte tilbakemeldinger videresendes til vår kundeservice for videre oppfølging med kunde. 
  • Informasjonen videreformidles aldri til tredjepart og er kun til bruk i vår nettbutikk for å hjelpe andre kunder med å velge rett produkt. 
  • Vi bruker Testfreaks for å administrere våre brukeromtaler. Testfreaks gjør at vi kan bruke produktomtaler fra kid.no på tvers av våre land og merkevarer. Det vil si at vi kan oversette din omtale til for eksempel svensk, og bruke den på Hemtex.se. Kid interiør AS eier Hemtex AB med nettstedene Hemtex.se, Hemtex.fi og Hemtex.ee. Dine erfaringer med produkter kjøpt hos oss på Kid kan også oversettes til aktuelt språk og publiseres på disse nettstedene med grunnlag i det samme samtykke. Alle produktomtaler videreføres "as is" til hemtex.sehemtex.fi og hemtex.ee med mindre særlige forhold tilsier at de ikke er relevante (typisk at de er støtende).Dersom du lurer på noe knyttet til en produktomtale du har skrevet kan du kontakte oss, eller det andre selskapet som også bruker din produktomtale på sine nettsider, se nettstedet https://www.hemtex.se/ for kontaktinformasjon til Hemtex AB. Vi er felles behandlingsansvarlig med de andre selskapene i Kid-konsernet for slike produktomtaler.  

Dine tilbakemeldinger og produktomtaler behandles og publiseres med grunnlag i ditt samtykke som anses gitt når du aktivt velger å omtale produktet på kid.no. Har du spørsmål vedrørende produktomtaler eller ønsker en produktomtale slettet etter at den er publisert, vennligst send en e-post til kundeservice@kid.no. 

3.5 Nettstedanalyse 

Vi bruker Google Analytics for nettstedsanalyse. Det betyr at Google laster ned cookies til din nettleser. Disse cookiene samler inn opplysninger om bruk av vår nettside. Alle opplysninger i forbindelse med nettstedsanalyse lagres anonymisert, de kan ikke identifisere deg som bruker. Google samler ikke inn personlig informasjon om brukere av våre nettsider. Kid mottar kun oppsummert statistikk fra vår nettside. Vi bruker Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på nettsiden. Cookien slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettsiden. Se mer om dette og hvilke andre cookies Kid bruker i vår Cookie-erklæring. 

3.6 Brukergenerert innhold 

Hvis du samtykker til det, vil vi bruke ditt brukergenerert innhold på våre nettsider, i sosiale medier, på print, i annonser eller i e-postkommunikasjon, les mer om dette her. Du kan når helst trekke tilbake ditt samtykke ved å ta kontakt med kundeservice@kid.no. 

3.7 Brukerkontoer hos Kid Interiør 

Din brukerkonto hos oss er personlig. Du er ansvarlig for å ta forholdsregler slik at ikke andre får tilgang til kontoen. Ved å opprette en brukerkonto hos Kid Interiør inngår du en avtale med Kid om denne brukerkontoen i henhold til vilkårene i denne personvernerklæringen og Kids generelle vilkår. 

Du trenger ikke være medlem i Kid interiørklubb for å opprette en brukerkonto hos kid.no. Hvem som helst som har en adresse i Norge og er over 16 år, kan opprette en brukerkonto på kid.no. En brukerkonto hos kid.no har som formål å forenkle prosessen med kjøp av varer på kid.no samt etterfølgende oversikt over kjøp og kontakt med kundeservice. Ved å ha en brukerkonto på kid.no får du følgende fordeler: 

  • Tilgang på digitale kvitteringer for kjøp på kid.no, 
  • Tilgang på digitale bilag for eventuelle returer, 
  • Muligheten til å velge en favorittbutikk som vil foreslås når du benytter deg av klikk&hent tjenesten mens du er logget inn, og 
  • Din leveringsadresse vil fylles ut automatisk når du handler varer på kid.no mens du er logget inn med din brukerkonto. 

For å opprette en brukerkonto må du oppgi navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer (+47) og ønsket passord. Dette er personopplysninger vi må ha for å behandle deg som innehaver av en brukerkonto i henhold til avtalen med deg. Hvis du ønsker det kan du oppgi favorittbutikk (i checkout eller på Min Side). Hvis du oppgir favorittbutikk  som en del av din brukerkonto gjør du det på grunnlag av samtykke. Du kan når som helst ta kontakt med kundeservice for å få fjernet din favorittbutikk. 

Har du spørsmål vedrørende din brukerprofil eller ønsker din brukerprofil slettet, vennligst send en mail til kundeservice@kid.no. 

Hvis du er medlem i Kid interiørklubb gjelder personvernerklæringen for Kid interiørklubb i tillegg til denne personvernerklæringen for deg. 

4. Hvordan tar vi vare på personopplysningene dine

Vi er opptatt av at behandlingen av dine personopplysninger skjer under trygge rammer og har stort fokus på sikkerhet slik at personopplysninger er sikret mot uautorisert tilgang og bruk. Det er kun noen få ansatte i Kid som har tilgang til personopplysningene vi behandler om deg i forbindelse med administrasjon av ditt medlemskap og dine fordeler. 

Vi bruker HTTPS-kommunikasjon for kryptert og sikker overføring av data mellom deg og oss. Vi håndterer personopplysninger på en kryptert og sikker måte. Vi selger, bytter eller videreformidler ikke dine personopplysninger til tredjepart. Kid har interne rutiner i form av tilgangskontroll slik at tilgang til dine personopplysninger er begrenset kun til de som trenger dette for å utføre sine arbeidsoppgaver. 

5. Hvor samler vi inn opplysninger fra?

5.1 Innledning 

For å kunne levere så gode tjenester som mulig til deg, samler vi inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette er. Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger. 

5.2 Opplysninger du selv gir oss 

  • Når du registrerer deg med brukerprofil hos oss, må du oppgi opplysninger om deg selv navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer (+47) og ønsket passord. 
  • Ved bestilling av varer på kid.no vil du måtte oppgi opplysninger som er nødvendig for at kjøpet skal kunne gjennomføres og at Kid skal kunne sende deg varen, som for eksempel betalingsinformasjon og adresse. Opplysningene lagres av oss. 
  • Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere, slik som henvendelser til kundesenteret. 
  • Dersom du velger å skrive produktomtaler, vil disse publiseres på kid.no og lagres hos oss. Produktomtaler administreres gjennom Testfreaks, og vil deles mellom Kid på tvers av land og merkevarer. Det samme gjelder for brukergenerert innhold via Flowbox. 

5.3 Opplysninger vi får gjennom din bruk av tjenestene våre 

Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om: 

  • Din enhet og internett-tilkobling: Vi registrerer informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleserversjon. Vi samler også informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.  
  • Bruk av tjenestene eller kjøp: Vi registrerer informasjon om ditt bruksmønster når du bruker tjenestene våre eller kjøp du gjør, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene, hvilke funksjoner du har brukt på sidene og hva du har handlet. 
  • Informasjon om posisjon: Vi registrerer din geografiske posisjon når du bruker våre tjenester, eller handler i våre butikker gjennom data fra kjøp du gjør. Vi registrerer hvilken butikk du registrerte deg hos, og/eller den butikken du har valgt som din favoritt. 

Dette gjør vi som følge av vår berettigete interesse i å opprettholde sikkerheten på kid.no, markedsføring og statistikk. 
 
Vi mottar fra tid til annen informasjon fra andre kilder slik som partnere og annonsører: 

  • En annonsør kan for eksempel gi oss informasjon om hva som skjedde etter at du klikket på en annonse hos oss. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg. 
  • Dersom du har samtykket til datainnhenting fra tredjepart som medlem i Kid interiørklubb, oppdaterer vi informasjonen din automatisk gjennom offentlige register. Informasjon vi får fra disse inkluderer bl.a. bostedstype, alder, adresse og flyttemeldinger. 

6. Bruk av personopplysninger

Vi bruker personopplysninger om deg til følgende formål på kid.no: 

a) Gjennomføre kjøp 

Vi bruker dine personopplysninger for å kunne gjennomføre kjøp av våre varer via kid.no, og for å levere disse varene til deg etter et gjennomført kjøp. 
 
b) Benyttelse av tjenesten klikk&hent 

For å kunne tilby tjenesten klikk&hent, må vi behandle dine personopplysninger, herunder ditt navn, telefonnummer (+47), e-post adresse og din varereservasjon. 
 
c) Administrasjon og drift av brukerprofil på kid.no 

Vi bruker dine personopplysninger for å drifte og administrere brukerprofil 

 
d) For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender 

Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre til alle kundeklubbmedlemmer og brukere av Kid.no. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg. Dette gjør vi med grunnlag i berettiget interesse som behandlingsgrunnlag for det som ikke er oppfyllelse av avtalen med deg. 
 
e) For å forhindre misbruk av tjenestene våre 

Vi bruker personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov eller som strider mot vår avtale med deg. 

 

7. Om deling av personopplysninger

7.1 Generelt om deling 

Personopplysninger vi behandler vil kun deles med andre aktører og samarbeidspartnere på bakgrunn av en avtale, en lovpålagt plikt eller at du har samtykket til det. I den grad vi benytter leverandører som behandler personopplysninger på vegne av oss, er det inngått en databehandleravtale med slik leverandør som begrenser leverandørens behandlinger til å oppfylle sine plikter med oss. 

7.2 Frakt og betaling 

7.2.1 Innledning 

Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter, med unntak av våre samarbeidspartnere tilknyttet tjenestene, herunder bl.a. PostNord og Helt hjem for frakt av varer du bestiller og bl.a. Klarna og Vipps for betalingsløsninger. Disse trenger enkelte opplysninger for å kunne levere frakt og betalingstjenester. Du finner mer informasjon om dette i våre Kjøpsvilkår, som regulerer kjøp på våre nettsider. 

Vi benytter transportører av varer mellom oss og deg. Dersom du bestiller varer fra oss, forplikter du deg til slik transportørs leveringsvilkår og Kids kjøpsvilkår. Kids vilkår vil bli presentert for deg før du bekrefter ditt kjøp. 

Dersom du ønsker å betale med faktura eller konto via en tredjepart for betalingsløsning, må du registrere deg som bruker hos slik tredjepart i henhold til tredjeparts vilkår. Det er mulig du må samtykke til at slik tredjepart utfører en kredittsjekk basert på fødselsnummeret ditt (fødselsnummer er påkrevd for rapportering til ligningsmyndighetene). 

Ditt kortnummer oppbevares ikke av oss. Alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.  

Våre leverandører innenfor frakt og betaling er: 

7.2.2 Postnord 

Du kan få fraktet varene dine hjem eller til et utleveringssted med Postnord. De vil motta opplysninger knyttet til bestillingen din, som ditt navn, telefonnummer, e-postadresse og adresse. Hvordan personopplysningene behandles er regulert i deres personvernerklæring. 

7.2.3 Helthjem 

Du kan også få fraktet varene dine hjem med Helthjem. De vil motta opplysninger knyttet til bestillingen din, som ditt navn, telefonnummer, e-postadresse, adresse og leilighetsnummer. Hvordan personopplysningene behandles er regulert i deres personvernerklæring. 

7.2.4 Unifaun 

Unifaun er en transportpartner, som gjør det mulig for oss å tilby flere forskjellige typer frakt. De knytter vår nettside opp til transportørenes tjenester, slik at du kan velge preferert fraktmetode. Unifaun overfører derfor de personopplysningene din valgte transportør trenger for å gjennomføre frakten til dem. Det innebærer at Unifaun behandler følgende personopplysninger om deg: navn, telefonnummer, e-postadresse og adresse. Hvordan personopplysningene behandles er regulert i deres personvernerklæring 

7.2.5 Vipps 

Ønsker du å betale med Vipps, gjør du det via Vipps-appen. Vipps behandler ditt navn, telefonnummer, e-post, fødselsnummer, kontoopplysninger og kortdata. Hvordan personopplysningene behandles er regulert i deres personvernerklæring. 

7.2.6 Klarna 

For å kunne tilby deg å bruke Klarnas betalingsmetoder, er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Klarna. Dette skjer bare dersom du velger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruker opplysningene til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode,frakttype, bestillingsdetaljer og lignende. 
Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring. 

Les mer om frakt og betaling her:  

Frakt og levering

Betalingsalternativer

 

8.Hvor lenge lagrer vi personopplysningene dine

Vi lagrer bare dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å administrere din brukerprofil eller ditt medlemsskap eller så lenge loven pålegger oss det. Så lenge du er aktivt medlem av Kid interiørklubb eller har en aktiv brukerprofil på Kid.no, vil registrerte opplysninger ikke bli slettet. Ved utmelding vil alle personopplysninger om deg slettes innen kort tid. Du kan når som helst kontakte oss dersom du ønsker å slette dine lagrede opplysninger. 

For kunder som oppretter en brukerkonto vil kontoen slettes fem år etter siste kjøp grunnet Kids plikter for oppbevaring etter bokføringsloven. 

For besøkende på kid.no uten brukerkonto slettes personopplysningene dine etter at alle nødvendige e-poster og/eller sms som er nødvendig for å oppfylle avtalen med deg om kjøp er sendt. Dette kan blant annet være e-post med ordrebekreftelse, e-post med informasjon om at ordren er sendt fra vårt lager og sms om at varen din er reservert (klikk og hent). 

Vi vil også slette personopplysninger om deg dersom du ber oss om det, med mindre vi har en lovpålagt plikt eller annet grunnlag til å oppbevare personopplysningene videre. 

 

9. Dine rettigheter

Du har rett til å vite hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Du kan be om innsyn i hvilke personopplysninger vi har om deg. Hvis du oppdager at personopplysninger vi har samlet inn om deg er uriktige, kan du be om å få dine personopplysningene rettet. Du har også rett til å kreve at vi sletter dine personopplysninger når vi ikke lenger trenger dem og vi ikke har annet grunnlag for å beholde disse opplysningene.  

Du kan selv se hvilke personopplysninger vi har om deg og rette disse på Min Side på kid.no, eller ved å kontakte oss på kundeservice@kid.no  

Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt til at vi behandler personopplysninger om deg. Det kan du gjøre ved å bruke Min Side, eller ved å kontakte oss på kundeservice@kid.no. Du kan når som helst endre dine preferanser for samtykke, og samtykket er like lett å trekke tilbake som det var å gi.   

Du har også rett til å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger, for eksempel dersom behandlingen baserer seg på berettiget interesse, og rett å kreve at vår behandling begrenses, for eksempel dersom du ikke ønsker at vi skal foreta en planlagt sletting av dine personopplysninger. Du har alltid rett til å motsette deg behandling som utgjør direkte markedsføring. Dette gjør du ved å henvende deg til kundeservice@kid.no. 

Dersom du har spørsmål til denne erklæringen, dine personopplysninger eller mener at vi behandler personopplysningene dine ulovlig, kan du ta kontakt med oss ved å sende e-post til kundeservice@kid.no. Hvis du mener informasjonen og bistanden du får fra oss ikke er lovlig, kan du klage til Datatilsynet.

  

10.Informasjonskapsler (cookies)

Kid bruker nødvendig informasjonskapsler for at ulike tjenester på vår nettside skal fungere. Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som lagres på din nettleser på den enheten du bruker når du besøker våre nettsider. Bruk av cookies er samtykkebasert, med mindre en cookie er nødvendig for at du skal kunne bruke funksjonalitet på nettsiden vår. I slike tilfeller vil ikke samtykke betinge bruk av cookies. For andre cookies enn nødvendige cookies vil vi bruke nettsidens funksjonalitet til å spørre om ditt samtykke. 

Informasjon om hvilke cookies Kid bruker og hvordan du kan administrere cookies på kid.no finner du i vår Cookie-policy. 

 

11. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss. Vår kontaktinformasjon er: 

  • E-post til personvernombudet i Kid (mulig å sende spørsmål om cookies også selv om dette ikke gjelder personopplysninger): personvern@kid.no