Generelle kjøpsvilkår

Versjon 18. mai 2021

1. Generelle kjøpsvilkår

1.1 Generelt

Disse generelle kjøpsvilkår gjelder ved bestilling og salg av varer og tjenester på kid.no.

Du må akseptere disse kjøpsvilkårene for å gjennomføre et kjøp i nettbutikken vår, og så langt det passer for kjøp i butikk. Ved å gjennomføre kjøp på kid.no aksepterer du avtalen mellom deg og Kid som inkluderer disse kjøpsvilkårene og personvernerklæring for kid.no og eventuelle særskilte betingelser som fremgår av ditt kjøp

Kjøpsvilkårene gjelder for alt salg av produkter og tjenester fra Kid Interiør AS med org.nr. 958 467 095 («Kid» eller «Vi») til forbrukere i Norge. Kjøpsvilkårene, sammen med din bestilling (bekreftet gjennom en ordrebekreftelse) utgjør en bindende avtale mellom deg som kunde og Kid. Når vi har mottatt din bestilling, bekreftes den i en automatisk e-post. Denne informasjonen finner du også på "min side" i nettbutikken. Kontroller alltid at informasjonen i ordrebekreftelsen er korrekt.

Vi inngår ikke avtaler med mindreårige (under 15 år) uten foresattes godkjenning.
Alle våre produkter selges for bruk i Norge. Disse kjøpsvilkårene gjelder salg til Fastlands-Norge, ikke Svalbard og Jan Mayen. Vi sender ikke produkter til utlandet.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpslovenangrerettlovenmarkedsføringslovenpersonopplysningsloven og e-handelsloven. Følg lenkene til disse lovene hvis du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp.

Les mer om:

Disse vilkårene gjelder som en del av de generelle kjøpsvilkårene for alle kjøp.

1.2 Bedrift

Vi gjør oppmerksom på følgende for våre bedriftskunder:

  • Angrerettloven og forbrukerkjøpsloven gjelder ikke for bedriftskunder.
  • Registrert fakturaadresse må være identisk med den som er registrert på org.nr. i Brønnøysund.
  • Personer som handler på vegne av sin bedrift, må ha prokura, stillingsfullmakt eller oppdragsfullmakt. Dersom dette ikke er tilfelle, vil kravet bli overført til privatpersonen som foretok bestillingen.
  • Kjøpsvilkårene gjelder også for bedriftskunder med mindre noe annet er sagt eksplisitt.

1.3 Bestilling

Når vi har mottatt din bestilling, bekreftes den i en automatisk e-post. Avtalen om kjøp er inngått når du har mottatt ordrebekreftelse. Denne informasjonen finner du også på "min side" i nettbutikken. Kontroller alltid at informasjonen i ordrebekreftelsen er korrekt. Når din bestilling er sendt, sender vi deg en e-post om dette. Etter dette vil kommunikasjon om din bestilling avhenge av hvilket fraktalternativ du har valgt.

Du kan også se denne og tidligere bestillinger under Min Side på kid.no (krever at du er logget inn og har en brukerkonto).

1.4 Bestilling av måltilpassede varer

Vi gjør oppmerksom på at angrerettloven ikke gjelder for tilvirkningsvarer som for eksempel måltilpasset solskjerming eller møbler, da dette er bestilt på mål. Bestilling vil ellers foregå som ved bestilling av ordinære varer.

1.5 Priser

Prisene for varene som er oppgitt på www.kid.no, inkluderer merverdiavgift (mva.), men ikke leveringskostnader.

1.6 Klikk og hent

Dersom du velger klikk og hent og velger å betale i nettbutikken før du henter ordren din i valgt butikk, må du også godkjenne disse kjøpsvilkårene. Du vil motta en e-post på samme måte som om du kjøpte i nettbutikken. Butikken vil sende deg en sms når ordren din er klar for å hentes.

1.7 Kundeservice

Som en del av avtalen med deg om kjøp, kan Kid behandle dine personopplysninger for å utøve kundeservice og ellers oppfylle kjøpet. Ved behov kan vi kontakte deg om din bestilling.

1.8 Kundetilfredshet og produktomtaler

Når du har kjøpt noe hos oss, vil vi etter at du har mottatt varen sende deg en e-post der vi ber deg om å legge inn en produktomtale. Dette gjør vi for å motta anmeldelser av produkter som vises på våre nettsteder. Vi sender deg e-post om produktomtale som en del av denne avtalen. Dersom du velger å legge igjen en produktomtale, gjør du det på bakgrunn av samtykke. Se mer informasjon i vår  personvernerklæring.

1.9 Innhold og åndsverk

Alt innhold i nettbutikken, samt alle immaterielle rettigheter knyttet til varene som selges der, er Kids eller våre underleverandørers eiendom. Innholdet i nettbutikken er beskyttet av lov om opphavsrett, markedsføring, foretaksnavn og varemerker. Dette innebærer at varemerker, foretaksnavn, produktnavn, bilder og grafisk design, layout samt informasjon om produkter og annet innhold ikke kan kopieres eller benyttes uten skriftlig tillatelse fra Kid.

1.10 Endringer

Kid kan rutinemessig endre nåværende kjøpsvilkår, priser eller varetilførsel i nettbutikken. Versjonen av kjøpsvilkårene som du godkjenner ved bestilling, gjelder for kjøpet ditt.

1.11 Salgspant

Kid har salgspant i solgte varer inntil kjøpesummen med tillegg av renter og omkostninger i sin helhet er betalt.

1.12  Endringer

Kid kan rutinemessig endre nåværende kjøpsvilkår, priser eller varetilførsel i nettbutikken. Versjonen av kjøpsvilkårene som du godkjenner ved bestilling, gjelder for kjøpet ditt.

2. Tvisteløsning

Enhver tvist skal søkes løst i minnelighet. Ved eventuelle tvistesaker med forbrukere følger Kid forbrukertvistutvalgets eventuelle avgjørelser. Dersom det ikke fører frem, kan hver av partene bringe tvisten inn for de ordinære domstoler med Oslo tingrett som rett verneting. For forbrukere kan rett verneting være forbrukerens verneting.

3. Kontaktinformasjon

Ta kontakt med oss om du har spørsmål. Vår kontaktinformasjon er:

Post: Kid Interiør AS, Gilhusveien 1, 3426 Gullaug

Telefon: 940 26 000

E-post til kundeservice (for support): kundeservice@kid.no

E-post til personvernombudet i Kid: personvern@kid.no