Liveshopping tilbud: Kjøp to valgfrie varer og få 50% på hele Atelier kolleksjonen til Camilla Pihl!

Solskjerming banner

Måltilpasset solskjerming

Premium-produkter fås i et stort utvalg farger både på stoffer og systemer samt mange tilvalgs løsninger som passer akkurat ditt behov. Basic produktene er våre rimeligste produkter og holder samme høye kvalitet, men fås i et mer begrenset utvalg av farger på stoff og system.

Se også våre veiledningssider for måltilpasset solskjerming. for hjelp til oppmåling og rådgiving før du bestiller.

 

 

28 produkter
Du har sett 24 av 28

Måltilpasset solskjerming

Lekre gardiner etter mål til alle dine vinduer 

Det er ikke alltid gardiner du får kjøpt i butikken passer til vinduene dine. Kanskje har du store vinduer, men finner ikke gardiner som er lange nok? Eller motsatt – du har noen ganske små vinduer, og ønsker deg gardiner som passer godt til disse. Når du kjøper skreddersydde gardiner, kan du imidlertid være sikker på at de passer dine vinduer uansett hvilken størrelse de er – du får dem sydd etter mål og sendt hjem til deg om du ønsker det. 

Du har mange valgmuligheter når du bestiller gardiner på mål, hele poenget er jo nettopp at du skal få gardiner som ser ut akkurat slik du ønsker. Først og fremst skreddersys de slik at de passer perfekt til dine vinduer, men du kan også velge stofftype, farge og mønster etter ønske. På den måten vet du at du får gardiner som passer til alle vinduer i huset. 

Skap atmosfæren du ønsker i ethvert rom med gardiner etter mål. En mørkleggende gardin på soverommet legger til rette for en god natts søvn, mens en gardin med et lekent mønster gjør seg godt på barnerommet. I stuen kan det være fint med gardiner i dempede toner, som kan dras for og skjerme for innsyn, sterkt sollys og gjenskinn. Velg det som passer best inn i ditt hjem – det er du som bestemmer. 

Skreddersydde gardiner etter dine ønsker 

Også toppsømmen på gardinene dine kan skreddersys. Ønsker du rynkebånd-gardin, wave-gardin, gardiner med maljer eller med stropper? Eller vil du kanskje helst ha gardinene dine sydd med legg? Hver av disse sømmene gir gardinene sine egne individuelle uttrykk, og er med på å skape stemning i rommet der de henger. 

Hvis du ønsker sidebånd, syes dette i samme tekstil som dine nye gardiner, slik at du kan skyve dem elegant til side når de er trukket fra. Du kan også velge å få sydd inn blybånd i bunnsømmen, noe som gir ekstra tyngde slik at gardinene faller pent. Dette anbefales spesielt hvis du velger gardiner som er laget av tette tekstiler. Har du ikke allerede en gardinskinne, kan du også bestille det sammen med de måltilpassede gardinene. 

Bestille gardiner på mål online 

Hos Kid har vi et stort utvalg gardiner på mål av høy kvalitet og til gode priser. Velg blant flere ulike stofftyper, farger og design, og finn gardinene som både er funksjonelle og passer stilen i ditt hjem. Vi har også lamellgardiner, liftgardiner, plisségardiner, persienner og rullegardiner på mål. Finn dine favoritter og kontakt oss! 
 

Trenger du hjelp til å måle opp gardinlengder? Se våre veiledninger og hjelp til oppmåling.