ATELIER BY CAMILLA PIHL NÅ I SALG! KLIKK HER:

Basic rullegardin 25mm multi - customized multi - 1
Basic rullegardin 25mm multi - customized multi - 2
Basic rullegardin 25mm multi - customized multi - 3
1 / 3
Tilpass dette produktet
Basic rullegardin 25mm multi - customized multi - 1 - Miniatyrbilde
Basic rullegardin 25mm multi - customized multi - 2 - Miniatyrbilde
Basic rullegardin 25mm multi - customized multi - 3 - Miniatyrbilde

Made to measure, Dekosol

Basic rullegardin 25mm multi - customized

Pris fra: 338,75 kr
Vår rimeligste måltilpassede rullegardin.
Nettbutikk - på lager
Leveringstid: 4-5 uker
Dette produktet må tilpasses før kjøp. Gjør dine fargevalg, tilpasse størrelse og tilbehør for å gå videre i kjøpsprosessen.

Vår rimeligste måltilpassede rullegardin. Diameter på innerrør 25 mm, syddd løpegang i bunn med skjult plastlist. Maks str. 180 x 300 cm. Leveres med hvite veggbraketter og snortrekk i plastikk. Som tilvalg finnes snortrekk i rustfritt stål og dekorativ rund bunnlist i aluminium. Finnes i fem bestselgende farger i både lysfiltrerende, lystett og transparent.

Fraktalternativer

  • Utlevering i butikk – hent varene i din ønskede Kid-butikk. For målbestilte varer er leveringstiden normalt ca. 4-5 uker. 
  • Hjemlevering til privatadresser levert av PostNord. For målbestilte varer er det en fast fraktpris på kr. 300,-.Normal leveringstid er ca 4-5 uker.

Monteringsanvisning (pdf)

Montering av barnesikring (pdf)

Hvordan måler jeg opp riktig?
De mål du oppgir er de mål som den ferdige gardinen skal ha inkl. beslag.
Rullegardinen kan monteres enten på utvendig karm eller inne i karmen. Skal rullegardinen monteres inne i karmen, må det settes av plass til at rullegardinen kan festes i vindusrammen. Vi anbefaler at du trekker fra ca. 10mm fra bredden av ditt vindusmål om rullegardinen skal monteres inne i karmen. Husk også at det vil bli en lysglippe i sidene da stoffet vil være ca. 2,8 cm smalere enn totalbredden grunnet brakettene som kommer i tillegg. Ønsker du minimalt med lysinnslipp anbefales det at rullegardinen monteres på utvendig karm.

Hva følger med gardinen?
Alle våre gardiner leveres komplett med beslag til tak og vegg og monteringsanvisning. Skruer til montering medfølger ikke.

Anbefalinger