Måltilpasset rullegardin

Måltilpasset rullegardin

Rullegardiner gir et enkelt og stilfullt uttrykk med sine rene linjer. Det er en klassisk måte å skjerme for solen og med våre rullgardinsløsninger er alt gjennomført til minste detalj.

Leveres som standard med hvitt kjedetrekk. Det er også mulig å velge spesialavslutninger på rullegardinen mot pristillegg.

Hva er forskjellen på de forskjellige stoff kvalitetene?

Lysfiltrerende
Et lysfiltrerende stoff slipper inn det naturlige dagslyset samtidig som det hindrer innsyn.

Lystett
Et lystett stoff stenger alt lys ute og benyttes for å gjøre et rom mørkt. Kan brukes både på soverom og i stue om man ønsker å unngå gjenskinn på TV- og dataskjerm.

Transparent
Et transparent stoff slipper lyset inn og beholder utsikt samtidig som det reduserer innsyn på dagtid.

Screen
Stoffet i rullegardinen slipper lyset inn og beholder utsikt samtidig som det reduserer innsyn på dagtid.

Er stoffmålet det samme som ferdigmålet?
Nei – stoffmålet bli ca. 2,8 cm smalere enn det bestilte ferdigmål. Stoffmål er kun, hva selve stoffet måler – altså uten beslag.

Hvorfor er rullegardinen min lengre enn det jeg har bestilt?
Alle rullegardiner er som hovedregel 175 cm lange, også hvis du kun bestiller 120 cm. Rullegardin stoffet er som hovedregel 175 cm langt, gardinen tilpasses derfor ikke i lengden, da dette ikke har noen betydning for produktet og den plass det fyller på stokken.
Ved lengder over 180 cm kan det forekomme økning = sammensyning av 2 stykker stoff, øverst på gardinen.

Hvordan måler jeg opp riktig?
De mål du oppgir er de mål som den ferdige gardinen skal ha inkl. beslag.
Rullegardinen kan monteres enten på utvendig karm eller inne i karmen. Skal rullegardinen monteres inne i karmen, må det settes av plass til at rullegardinen kan festes i vindusrammen. Vi anbefaler at du trekker fra ca. 0,5 cm fra bredden av ditt vindusmål om rullegardinen skal monteres inne i karmen. Husk også at det vil bli en lysglippe i sidene da stoffet vil være ca. 2,8 cm smalere enn totalbredden grunnet brakettene som kommer i tillegg. Ønsker du minimalt med lysinnslipp anbefales det at rullegardinen monteres på utvendig karm.

 

Hvordan monterer jeg rullegardinen?
Du kan velge enten å følge monteringsanvisningen som følger med produktet.

Hva følger med gardinen?
Alle våre gardiner leveres komplett med beslag til tak og vegg og monteringsanvisning. Skruer til montering medfølger ikke.

 

Oppmåling av måltilpassede rullgardiner: