Liveshopping tilbud: Kjøp to valgfrie varer og få 50% på hele Atelier kolleksjonen til Camilla Pihl!

Les mer om måltilpassede rullgardiner

Les mer om rullgardiner på mål

Klikk her

Måltilpassede rullegardiner

Rullegardiner er en klassisk solskjermingsløsning som gir et enkelt og stilfullt uttrykk. En måltilpasset rullegardin passer perfekt i ditt vindu, og skjermer for både sol og innsyn. Velg rullegardin etter mål og finn fargene og tekstilene som skaper et personlig preg! Se også våre veiledningssider for måltilpasset solskjerming.

3 produkter

Måltilpassede rullegardiner

Rullegardin etter mål 

Rullegardinen er en tidløs klassiker, og er nå i vinden som aldri før! Med sitt stilrene og klassiske design samt eksepsjonelle funksjonalitet, forstår vi godt hvorfor nettopp denne formen for solskjerming er blant de mest populære valgene. 

I et land med mye dagslys det ene halvåret og lav sol det andre, er det deilig å kunne skjerme for lyset når man ønsker det. For hvor irriterende er det ikke med gjenskinn i TV-en når man ønsker en avslappende kveld hjemme i stua på sommeren? Mange av oss bor også tett, enten i byer eller i boligstrøk, og innsyn fra naboen er nesten uunngåelig. For litt privatlig, er det fint å kunne rulle ned gardinene i hvert fall en gang iblant. 

Med måltilpasset rullegardin vil du få solskjerming som passer nettopp dine vinduer, enten de er litt for store eller litt for små til å passe standarden som selges i butikken.  

Uttrykk din stil med måltilpasset solskjerming 

Rullegardiner er med på å sette preg på et rom – solskjerming tar jo faktisk ganske mye plass når de dekker for vinduene. Hva slags uttrykk ønsker du å skape, og hvordan skal rommet føles? Med farger, tekstiler og mønstre kan du sette ditt personlige preg på rommene i hjemmet ditt med måltilpassede rullegardiner. 

Sov godt med måltilpasset rullegardin 

Ønsker du å skape et litt kaldt soverom hvor du slipper inn så lite lys som mulig, slik at det er behagelig å sove om natten? Da vil lystette rullegardiner tilpasset dine vinduer være fint. Disse skjermer også godt for varmen som kommer fra solen utenfra, og soverommet vil kjennes svalt og komfortabelt også i sommermånedene.

Eller ønsker du kanskje å skjerme for sol og innsyn, men likevel slippe inn så mye lys som mulig for en dus og behagelig atmosfære? Da vil litt mer transparente gardiner være passende. Kombiner gjerne med andre gardinlengder hvis du ønsker det, eller la rullegardinene ta plassen alene.

Stort utvalg måltilpassede rullegardiner 

La solskjermingen bidra til å skape en helhet i innredningen i rommet! Med enkle linjer og stilfult design er rullegardiner på mål både elegante og tidløse. De har lang levetid, og kan fint passe inn i alle rom – både soverom, stue, kjøkken og barnerom. Hos Kid finner du et stort utvalg rullegardiner, både av standard størrelse og måltilpasset solskjerming av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.