Liveshopping tilbud: Kjøp to valgfrie varer og få 50% på hele Atelier kolleksjonen til Camilla Pihl!

les mer om måltilpassede plissegardiner

Les mer om plissegardin på mål

Klikk her

Måltilpassede plissegardiner

Plisségardiner leveres med enkel eller dobbel plissé. Dobbelt lag med stoff gjør at betjeningssnorene ikke er synlige. Den stillestående luften mellom lagene har en isolerende effekt, er energibesparende og lyddempende. Velger man lystett stoff vil fraværet av synlige hull gjøre gardinen helt mørkleggende. Enkelt lag med stoff vil ha synlige huller til betjeningssnorene. Velger man lystett stoff med denne typen stoff vil lyset slippe gjennom hullene og gardinen vil ikke bli helt lystett. Se også våre veiledningssider for måltilpasset solskjerming.

12 produkter

Måltilpassede plissegardiner

Elegant solskjerming med plisségardin på mål 

Plisségardiner er både stilrene og multifunksjonelle, og derfor har de blitt en bestselger innen solskjerming. Selve gardinen er en mellomting av persienner og rullegardiner – plisségardiner består av stoff, slik som rullegardiner, men stoffet har folder som trekkes sammen, som minner om persienner. 

Plisségardiner gir imidlertid et mykere visuelt inntrykk enn persiennenes harde kanter og rullegardinenes stramme stil, og setter et elegant og stilrent preg på rommet. Denne typen måltilpasset solskjerming er relativt anonym, og sklir pent inn med de fleste interiører. 

Det unike med denne typen solskjerming er at du kan plassere den øverst, nederst og også “svevende” i midten av vinduet om du vil. 

Måltilpasset solskjerming til skråvindu 

Vanlige plisségardiner er enkle å tilpasse vinduets størrelse, men har du eksempelvis litt små eller litt store vinduer utover hva som er standarden, så blir det sannsynligvis finest om du går til innkjøp av plisségardin på mål.  

Kjøper du ferdig tilpasset solskjerming i butikken, er disse også vanligvis laget for firkantede vinduer, og de vil med andre ord ikke passe til skråvinduer. Bestiller du måltilpassede plisségardiner, kan de imidlertid skreddersys både som solskjerming til skråvindu og til takvindu. 

Solskjerming tilpasset dine ønsker 

Plisségardiner er både brukervennlige, moderne og lekre å se på, og du kan få dem både med og uten snor. Har du små barn i hus, kan det kanskje være lurt med barnesikker solskjerming uten løsthengende tråder.  

De er enkle å rengjøre, og det finnes også mange ulike modeller å velge mellom: både lysfiltrerende og lysteette plisségardiner, eller lyddempende og energibesparende typer. Meed andre ord er det ikke vanskelig å finne en gardin som passer nettopp dine behov. 

Stort utvalg måltilpasset solskjerming 

Innvendig solskjerming er for mange helt nødvendig i et land som Norge, hvor det er dagslys store deler av dagen det ene halvåret, og solen ligger lavt og skinner rett inn vinduet i det andre. Gjenskinn i TV-skjerm eller laptop, eller bare det å få solen rett i ansiktet – det kan være fryktelig irriterende, men er heldigvis noe du unngår med rett solskjerming. 

Hos Kid har vi et stort utvalg plisségardiner på mål av høy kvalitet og til konkurransedyktige priser. Velg blant flere ulike farger og mønstre både på stoff og gardinskinne.