Premium opp&ned dobbel plisségardin m/snortrekk 25mm multi - customized multi - 1
Premium opp&ned dobbel plisségardin m/snortrekk 25mm multi - customized multi - 2
Premium opp&ned dobbel plisségardin m/snortrekk 25mm multi - customized multi - 3
Premium opp&ned dobbel plisségardin m/snortrekk 25mm multi - customized multi - 4
1 / 2
-30%
Tilpass dette produktet
Premium opp&ned dobbel plisségardin m/snortrekk 25mm multi - customized multi - 1 - Miniatyrbilde
Premium opp&ned dobbel plisségardin m/snortrekk 25mm multi - customized multi - 2 - Miniatyrbilde

Made to measure, Dekosol

Premium opp&ned dobbel plisségardin m/snortrekk 25mm multi - customized

Pris fra: 605,69 krFør 865,27 kr
Opp&ned plisségardin er fleksibel og kan justeres trinnløst.
Nettbutikk - på lager
Leveringstid: 4-5 uker
Dette produktet må tilpasses før kjøp. Gjør dine fargevalg, tilpasse størrelse og tilbehør for å gå videre i kjøpsprosessen.

All måltilpasset solskjerming 30%

Gjelder kun på kid.no f.o.m. 29/5 t.o.m. 18/6.

Rabatt trekkes fra i kassen

Opp&ned plisségardin er fleksibel og kan justeres trinnløst. Monteres enkelt i toppskinnen som en vanlig plisségardin og har et snortrekk i hver side. Disse betjenes enkelt ovenfra og ned eller nedenfra og opp og kan låses i valgfri høyde. Gardiner i bredde over 1300mm vil ha fire gjennomgående tråder som vil være synlige når gardinen er trukket ned fra toppen. Opp&ned gardiner leveres i bredde opp til 300cm og 270cm høyde. Velg mellom hvit, sølv, sort eller grå skinne og matchende metall braketter for tak- eller veggmontering. Gardinen leveres i dobbelt stoff også kalt honeycomb på grunn av sin bikubestruktur. Det gjør at det ikke er noen synlige hull i plisségardinen og vil om du velger et lystett stoff være helt lystett. Finnes i et stort utvalg farger i lysfiltrerende, transparent og lystett stoff.

Fraktalternativer

  • Utlevering i butikk – hent varene i din ønskede Kid-butikk. For målbestilte varer er leveringstiden normalt ca. 4-5 uker. 
  • Hjemlevering til privatadresser levert av PostNord. For målbestilte varer er det en fast fraktpris på kr. 300,-.Normal leveringstid er ca 4-5 uker.

Hvordan måler jeg opp riktig?

Skal du montere en plisségardin på innvendig vinduskarm anbefaler vi at det trekkes 5mm fra i bredden dersom man bestiller en gardin med enkel plissert stoff.

Bestilles en plisségardin med dobbelt stoff også kalt honeycomb SKAL det være ventilasjon i sidene når det monteres innvendig vinduskarm. Hvis ikke kan vinduet slå sprekker pga varmeutvikling. Vi anbefaler at det trekkes fra 1,4 cm i hver side = 2,8 cm i alt, som må trekkes fra nisjemål.

Last ned:
Montering av barnesikring (pdf)

Anbefalinger