Premium dobbel plisségardin trådløs 45mm multi - 45 mm multi - 1
Premium dobbel plisségardin trådløs 45mm multi - 45 mm multi - 2
Premium dobbel plisségardin trådløs 45mm multi - 45 mm multi - 3
Premium dobbel plisségardin trådløs 45mm multi - 45 mm multi - 4
1 / 4
-30%
Tilpass dette produktet
Premium dobbel plisségardin trådløs 45mm multi - 45 mm multi - 1 - Miniatyrbilde
Premium dobbel plisségardin trådløs 45mm multi - 45 mm multi - 2 - Miniatyrbilde
Premium dobbel plisségardin trådløs 45mm multi - 45 mm multi - 3 - Miniatyrbilde
Premium dobbel plisségardin trådløs 45mm multi - 45 mm multi - 4 - Miniatyrbilde

Made to measure, Dekosol

Premium dobbel plisségardin trådløs 45mm multi - 45 mm

Pris fra: 1 106,09 krFør 1 580,13 kr
Kraftig plisségardin med enkel montering i topp.
Nettbutikk - på lager
Leveringstid: 4-5 uker
Dette produktet må tilpasses før kjøp. Gjør dine fargevalg, tilpasse størrelse og tilbehør for å gå videre i kjøpsprosessen.

Måltilpasset solskjerming 30%

Gjelder f.o.m 15/7 t.o.m 10/8. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Rabatt trekkes fra i kassen

Kraftig plisségardin med enkel montering i topp. Trinnløs betjening, uten snorer og dermed helt barnesikker. Kan bestilles i max bredde 250 cm, max høyde 250cm. Velg mellom hvit, sølv, sort eller grå farge på system og komponenter. Gardinen leveres i dobbelt stoff også kalt honeycomb på grunn av sin bikubestruktur. Det gjør at det ikke er noen synlige hull i plisségardinen og vil om du velger et lystett stoff være helt lystett. Skal du montere en plisségardin på innvendig vinduskarm med dobbelt stoff også kalt honeycomb SKAL det være ventilasjon i sidene når det monteres innvendig vinduskarm. Hvis ikke kan vinduet slå sprekker. Vi anbefaler at det trekkes fra 1,4 cm i hver side = 2,8 cm i alt, som må trekkes fra nisjemål. For å sikre optimal funksjon på din plisségardin, anbefaler vi at du bruker den regelmessig. Når du er bortreist over lengre tid, anbefaler vi at du holder dine trådløse gardiner i opptrukken stilling. I tilfeller hvor plisségardinen er trukket ned over lengre tid kan stoffet bli slapt og motstå løft Dette er en naturlig tilstand når stoffet har blitt strukket ut over lengre tid. Det er en midlertidig tilstand som kan korrigeres ved å heve og senke gardinen flere ganger. Dette vil føre stoffet til sin naturlige tilstand og tilbake til optimal funksjonalitet. Det samme gjelder hvis gardinen blir stående i opptrukken posisjon over lengre tid. Dette kan føre til at gardinen har en tendens til å trekke seg opp over ønsket posisjon når den senkes igjen. Dette kan også korrigeres ved å heve og senke gardinen flere ganger.

Fraktalternativer

  • Utlevering i Kid-butikk: Pakken sendes med levering til butikk fra vårt lager. Leveringstid er fra 3-5 virkedager avhengig av valgt butikk, for måltilpassede varer ca. 5 uker. 
  • Hjemlevering til privatadresser levert av PostNord. For målbestilte varer er det en fast fraktpris på kr. 300,-.Normal leveringstid er ca 4-5 uker.

Hvordan måler jeg opp riktig?

Last ned måleguide for trådløs/med snortrekk plisségardiner (pdf)
Last ned monteringsanvisning plisségardin (pdf)

Skal du montere en plisségardin på innvendig vinduskarm anbefaler vi at det trekkes 5-10mm fra i bredden dersom man bestiller en gardin med enkel plissert stoff.

Bestilles en plisségardin med dobbelt stoff også kalt honeycomb SKAL det være ventilasjon i sidene når det monteres innvendig vinduskarm. Vi anbefaler at det trekkes fra 1,4 cm i hver side = 2,8 cm i alt, som må trekkes fra nisjemål.Ved montering i vinduskarm oppstår det alltid en liten glippe i gardinens bredde på grunn av plassen som festebrakettene tar, inne i vinduet. For å oppnå en mer tett løsning, anbefales det å montere gardinen utenfor vinduskarmen, da dette reduserer risikoen for lysinnslipp.

Hva følger med gardinen?
Når du kjøper våre opp&ned plisségardiner (utspent modell), får du med festebraketter for montering på innsiden av vinduskarmen. Hvis du vil feste gardinen utenfor eller på en svingbar vindusramme, må du kjøpe braketter separat. Hvis du velger plisségardiner som bare festes i toppskinnen, vil du få med beslag for montering på taket eller veggen. Alle produktene våre leveres med monteringsanvisninger, men skruer må kjøpes separat for monteringen. 

Antall tråder opp&ned plisségardin trådløs og med snortrekk.
Opp&ned plisségardin, trådløs og med snortrekk monteres enkelt i topplisten. Den trådløse gardinen justeres ovenfra og ned og nedenfra og opp ved å heve og senke topp- og bunnskinne. Gardinen med snortrekk har et snortrekk i hver side og gardinen justeres ovenfra og ned og nedenfra og opp med de to snortrekkene. Merk at for denne type plisségardin vil det ved bredder over 120 cm være ekstra gjennomgående tråder.  Disse trådene vil være synlig når gardinen er trukket ned fra toppen.  Se eksakt oversikt over antall tråder nedenfor:

Trådløs plisségardin  
Min bredde mm Max bredde mm Antall tråder
200 1200 2
1201 2500 4
Trådløs plisségardin opp&ned
Min bredde mm Max bredde mm Antall tråder
200 1299 2
1300 2500 4

 

Kunders egne bilder - Shop the look @kidinterior

Anbefalinger