Måltilpassede persienner

Persienner på mål passer perfekt til dine vinduer! Klassiske persienner er svært populære, og blant de mest effektive formene for solskjerming. Med elegant og måltilpasset persienne skjermer du for solen og bevarer fullt utsyn! Se våre veiledningssider for måltilpasset solskjerming.

4 produkter

Måltilpassede persienner

Effektiv solskjerming med persienner på mål 

Persienner er stilige, funksjonelle og svært anvendelige, og gjør det enkelt å regulere både lysinnslipp, romtemperatur og innsyn fra nysgjerrige blikk. Det fine med denne typen solskjerming er at de også bevarer fullt utsyn.

Innvendige persienner etter mål tilpasses slik at de passer perfekt til dine vinduer, enten de er for store eller for små for standardsstørrelsene som selges i butikk. 

Skjermet privatliv med måltilpassede persienner 

Bor du i by eller i tettbygde strøk, er det fint å kunne beskytte privatlivets fred ved å hindre naboer og gjengangere fra å se rett inn i leiligheten din. Måltilpasset solskjerming sørger både for dette, og for at solen ikke skinner inn og blender eller gir gjenskinn i TV og skjerm.

Du kan enkelt vri på vendestaven for å åpne eller lukke persiennene alt ettersom hvor mye lys du vil slippe inn og hvor mye privatliv du ønsker. Du kan selvfølgelig også trekke persiennene helt opp dersom du vil nyte dagslyset eller utsikten utenfor vinduet til det fulle.

Persienner på bad, kjøkken og soverom 

Persienner passer fint i alle rom, men egner seg kanskje spesielt godt på kjøkken, bad og andre våtrom. Siden de er laget av aluminium, tiltrekker de seg ikke fukt og heller ikke like lett annen smuss. De er også svært enkle å rengjøre, så skulle du mot formodning søle noe på dem, kan du enkelt spyle dette av i vasken eller i dusjen.

Mange velger også å benytte persienner på soverommet, da de effektivt reflekterer sollyset slik at rommet holder seg kjølig, samtidig som solen kan slippe inn på kjølige hvis persiennen dras opp. For et mykere uttrykk i rommet kan du kombinere persiennene med andre gardinlengder.

Stort utvalg måltilpasset solskjerming 

Innvendig solskjerming er for mange helt nødvendig i et land som Norge, hvor det er dagslys store deler av dagen det ene halvåret, og solen ligger lavt og skinner rett inn vinduet i det andre. Gjenskinn i TV-skjerm eller laptop, eller bare det å få solen rett i ansiktet – det kan være fryktelig irriterende, men er heldigvis noe du unngår med rett solskjerming.  

Persienner på mål har lang levetid, og kan fint passe inn i alle rom – både bad, kjøkken, soverom og stue. Hos Kid finner du et stort utvalg persienner, både av standard størrelse og måltilpasset solskjerming av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Velg blant flere ulike fargenyanser og stoff.