Stofftyper

Når det kommer til solskjerming, er valget av stofftype avgjørende for å oppnå ønskede effekter og funksjonalitet. Her er ulike typer stoff og deres viktige egenskaper:
  1. Lysfiltrerende stoffer: Dette stoffet slipper inn naturlig dagslys samtidig som det beskytter mot innsyn. Ideelt for å skape et lyst og åpent miljø.

  2. Lysdempende stoffer: Et lysdempende stoff filtrerer bort det meste av lyset, men vil slippe gjennom noe lys så det ikke blir helt mørkt. Kan brukes både på soverom og i stue om man ønsker å unngå gjenskinn på TV- og dataskjerm.
  3. Lystette stoffer: Et stoff som stenger ute all lys, perfekt for å skape mørke rom, særlig egnet for soverom eller stuer der skjerming mot gjenskinn er nødvendig.

  4. Transparente stoffer: Dette stoffet bevarer utsikten og reduserer innsyn på dagtid. Vær oppmerksom på at det kan være mer innsyn om kvelden når det er mørkt ute og lyst inne.

  5. Duo stoff (Stripeeffekt): En innovativ løsning med tverrgående striper som gir brukeren kontroll over lysinntaket. En hybrid mellom rullegardin og persienne.

  6. Screen stoff: Reduserer innsyn på dagtid og bevarer utsikten samtidig. Vær oppmerksom på økt innsyn om kvelden ved innendørs belysning.