Solskjerming

Få hjelp til å finne solskjermingsløsningen som passer dine behov.

Les mer her

Rullegardiner

Lystett og transparent rullegardin

Fordelen med rullegardiner er at en selv kan styre hvor mye lys det er ønskelig å slippe inn i et rom. Lystette rullegardiner holder sommerlyset ute, og med skinner kan disse sørge for et helt mørkt rom. De holder også mye av varmen ute, og legger dermed til rette for et behagelig soverom med optimale muligheter for en god natts søvn – uansett årstid. Noen velger å benytte slike rullegardiner også i andre rom, som for eksempel i stua eller på kontoret for å unngå gjenskinn i skjermen.

Det finnes imidlertid også transparente rullegardiner dersom du ønsker å skjerme for solen uten å stenge alt lys ute. Disse sørger for effektiv solskjerming samtidig som de slipper inn et behagelig lys og skaper en god stemning i rommet.

Montering av rullegardin

Montering av rullegardin kan virke vanskelig, men egentlig er det veldig enkelt. For å hjelpe deg på veg har vi laget en guide for montering der vi stegvis tar deg igjennom hele prosessen. Du velger selv om du ønsker å se en video eller lese monteringsanvisning.

Barnesikkerhet er viktig for oss i Kid, og solskjermingen vi tilbyr er derfor et populært valg på barnerom. Vi har både trådløse rullegardiner og løsninger for barnesikring slik at ikke små barn for eksempel vikler kjedetrekket rundt halsen.

Stort utvalg i rullegardiner

Hos Kid får du rullegardiner i topp kvalitet i flere ulike farger, bredder og lengder. Du kan velge mellom flere ulike standardstørrelser, eller du kan bestille rullegardin på mål, slik at den passer perfekt til ditt vindu. Vi tilbyr både trådløse rullegardiner Se vårt utvalg på denne siden, eller ta en tur innom en av våre butikker!