Solskjerming

Få hjelp til å finne solskjermingsløsningen som passer dine behov.

Les mer her

Lameller

All solskjerming opptil 50%*!

Lameller er både dekorative med sitt særegne utseende og praktiske med sin fleksibilitet. Lamellgardiner er genialt til store vindusflater og fungerer godt når du ønsker en effektiv løsning som kan tilpasses interiøret i boligen din. Finn dine nye lamellgardiner her. *Gjelder f.o.m 13/5 t.o.m 9/6. Måltilpassede varer 30%. Rabatten kan ikke kombineres med personlige rabatter.

9 produkter

Lameller

Lamellgardiner

Lameller er et moderne og elegant alternativ til tradisjonelle gardiner, og kan brukes til både solskjerming, dekorasjon eller som romdeler. De er med andre ord anvendelige i alle typer rom, og mange velger lamellgardiner til for eksempel kontoret der det er store vindusflater. De er enkle å betjene samtidig som de gir et stilfullt uttrykk og er med på å løfte rommet.

Lameller er ideelle for solskjerming, og du kan enkelt styre hvor mye lys og solskinn du ønsker å slippe inn i rommet. I et land som Norge, med mye dagslys i sommerhalvåret, er det ideelt å kunne trekke for slik at man unngår gjenskinn i TV-skjermen eller sørge for at man får en god natts søvn i et mørkt soverom. Du velger selv om du vil benytte deg av lystette lameller eller en modell i en dusere farge som slipper inn et magisk lys.

Effektiv solskjerming

Lameller er et svært effektivt og fleksibelt system for solskjerming. De kan vris 90 grader og trekkes helt til siden eller deles på midten, slik at mye dagslys slipper inn, alt ettersom hva som passer ditt behov. Du velger selv hvilken side du ønsker å plassere dem på. Gardinene gjør det også mulig å skjerme for innsyn å ødelegge for utsyn.

Lamellgardiner egner seg godt i store vinduer, men passer også til vinduer av mindre størrelse. Ønsker du å henge opp lameller i et skråvindu er dette også en mulighet, men da kun bestilt etter mål

Rengjøring og montering av lamellgardiner

Montering av lamellgardiner er raskt og enkelt, spesielt hvis du følger en av våre guider. Vi viser deg både hvordan du kapper av lamellskinne og hvordan du monterer gardinene i vår monteringsfilm, men hvis du ønsker en monteringsanvisning har vi dette også. Lamellene kan monteres både i tak og på vegg, men vær obs på hvilken vei vinduene svinger, slik at lamellene ikke henger i veien for å åpne vinduet.

Lameller trenger ikke mye vedlikehold, og det holder normalt med vanlig støvtørking i ny og ne. Har de likevel blitt skitne kan de rengjøres ved at du tørker av med en myk børste eller fuktig klut.

I Kid er vi opptatt av barnesikkerhet, og systemet er derfor helt barnesikkert. Våre lamellgardiner er enten snorløse eller leveres med snorfeste slik at snorene blir utilgjengelige for barn. Du kan lese mer om barnesikring på våre nettsider

Lamellgardiner på mål

Kid har et stort utvalg lamellgardiner i forskjellige farger og dekorative tekstiler. Dersom du ikke finner gardiner med riktig lengde, så leverer vi måltilpassede lameller slik at de passer perfekt til dine vinduer. Skinner og lameller selges separat, men i vår nettbutikk finner du også lamellskinner og hekter til lameller. Skal du ha lamellgardiner tilpasset skråvindu kan det bestilles etter dine vindusmål. Se vårt utvalg her, eller ta en tur innom en av våre butikker!