Sy pysjbukse i flanell

Sy pysjbukse i flanell

Vi har sydd pysjbukser av årets fineste juleflanell! Nå som kulden setter inn, vil vi ha det ekstra lunt og godt hjemme. Endelig kan vi hoppe rett i lammeskinnstøflene når vi står opp, nyte en god kopp med noe varmt i, og tulle oss inn i myke pledd. Gjennom kjølige netter og late morgener er det ekstra godt med flanell fra topp til tå.

Finn fram symaskinen

Å drive med ulike former for håndarbeid er en fin måte å koble av på, stresse ned og minimere skjermtiden i hverdagen. Sying er ikke bare en morsom og kreativ hobby, men lar deg også skreddersy plagg i akkurat de tekstilene og formene du selv ønsker. Ved å gjenbruke tekstiler kan du spare både penger og miljø, samtidig som du skaper noe helt unikt og personlig. 

Kanskje har du et gammelt sengesett som kan få nytt liv?

Dette trenger du:

1. Et mønster/oppskrift

2. Symaskin og tråd

3. Flanell sengesett. Gjerne brukt!

4. Strikk til å ha i livet

5. En god saks og knappenåler.

6. Strykejern og strykebrett.

Hvilket mønster skal du velge?

Det finnes mange ulike mønster å få tak i. Ønsker du å kjøpe et mønster med god veiledning, kan vi tipse om Isipisipants fra Fæbrik. Det er nybegynnervennlig og passer perfekt til å sy pysjbukser. Mønsteret er enkelt å følge og finnes i ulike størrelser til både barn og voksen.

Tips! Vil du utfordre kreativiteten litt ekstra, kan du lage ditt eget mønster inspirert av plagg du har i klesskapet ditt – det er også helt gratis!

 

Vær kreativ, nyt prosessen, og ha det gøy med å lage dine egne unike pysjbukser. Kanskje det også blir årets hjemmelagde julegave?

Lykke til med sy-prosjektet!