Sengetøy

  Aktuelle tilbud: 50% på sengesett* | 70% på sommervarer

  Myke og komfortable sengesett er en ideell begynnelse for en god natts søvn og en enkel måte å fornye soverommet på. Hos Kid tilbyr vi et bredt utvalg av sengetøy i bomull, lin, percale, sateng og flanell. Fullfør din soveopplevelse med våre luftige dyner og puter. Utforsk vårt utvalg av sesongens krepp og finn din egen stil.

  *Gjelder f.o.m. 16/7 t.o.m. 11/8. Gjelder ikke Daniella, Dreamy, Dune, Hallie, Holly, Hedda, Hennie, Frederikke & barn/baby. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

  139 produkter
  Du har sett 24 av 139
  Vis mer

  Sengetøy

  Velg riktig sengetøy til soverommet

  En god natts søvn er viktig for at kroppen skal fungere normalt. Våkner vi uthvilte, tenker vi klarere, vi konsentrerer oss bedre og vi løser lettere problemer. For ikke å snakke om at forskning viser at “skjønnhetssøvnen” faktisk har noe for seg. Hvor godt vi sover avhenger selvfølgelig av mange ulike faktorer, men ved å sørge for at atmosfæren på soverommet er så god og avslappende som mulig, er vi et godt stykke på vei.

  Når man skal velge sengetøy er derfor både komfort og design viktige komponenter. Ulike mønstre og farger er med på å fremheve interiøret i rommet, mens struktur og kvalitet påvirker nattesøvnen og muligheten for å våkne uthvilt i hverdagen. Preferansene våre utover dette er svært varierende. Noen foretrekker silkemykt satengsengetøy mens andre sover best i sengesett av egyptisk bomull. Uansett hva slags sengetøy du ønsker og hvilken stil du ønsker på ditt soveromsinteriør, kan du finne det du leter etter hos oss.

  Kobiner gjerne nytt sengesett med nytt laken og/eller dyne.

  Velg riktig størrelse på ditt sengesett

  Velg mellom standard, ekstra lang, eller dobbelt sengesett . Størrelsen på ditt sengesett avhenger av størrelsen på din dyne .

  Størrelser på sengetøy:

  Vanlig sengesett - 140x200 cm

  Ekstra lang sengesett - 140x220 cm

  Dobbelt sengesett - 200x220 cm

  Sengesett av høy kvalitet

  Valgmulighetene er mange når man skal innrede soverommet med nytt sengetøy. Vi har sengetrekk til voksne og barn av høy kvalitet, og fine sengesett til dobbeldyne. I tillegg til et stort utvalg farger og mønstre kan du hos oss i Kid kan også velge mellom flere forskjellige materialer. 

  Egyptisk bomull er et godt valg dersom du ønsker den luksuriøse hotellfølelsen på eget soverom. Dynetrekk og putevar i dette materialet er fantastisk glatt og mykt og har god kvalitet, samtidig som det holder seg like fint vask etter vask. For hotellfølelse hjemme kan du også benytte sengesett i sateng, som er laget av fin bomull med lange fibre. Satengsengesett er svært slitesterke og dermed holder godt, samtidig som de er lette, myke og glansfulle. Satengsengetøy er et svært populært valg på soverommet.

  Sengesett av krepp har en struktur gjør at sengesettet føles svalt og behagelig mot huden. Slike sengetøy er også strykefrie og slitesterke, og svært populære i sommermånedene for en kjølende effekt om natten. Mikrofiber sengesett er myke, lette og fløyelsaktige. Disse tørker fort, har god kvalitet og er meget lettstelte. Hos oss finner du også sengesett i økologisk bomull, som er et mer bærekraftig alternativ, dyrket uten kunstgjødsel og kjemiske plantevernmidler.

  Sengetrekk til sommer og vinter

  Mange velger å variere sengesett til sommer og vinter, både med tanke på farger og materialer. Til jul preges dyne- og putetrekk gjerne av røde elementer og tradisjonelle mønstre som gir julestemning. Flanell-sengesett er generelt et populært valg til vinteren på grunn av den komfortable strukturen, mens til sommeren foretrekker mange et svalt sengesett av krepp eller bomull i lyse farger og blomstermønster.

  Sengeklær som en del av soveromsinteriøret

  Sengen tar stor plass, og hvordan sengesett du bruker har dermed mye å si for stilen i soverommet. Velg sengeklær med farger og mønstre som komplementerer andre elementer i rommet, og vær bevisst på å gjøre sengetøyet til en del av interiøret. Foretrekker du et mørkt soverom med svart sengetøy eller mørkere sengesett i grønn, grå eller blå? Eller går du for en søtere stil med rosa eller rutete sengetrekk, eller kanskje et sengesett med blomster? Supplementer gjerne med ekstra puter med putetrekk i andre farger og mønstre.

  Sengetrekk er også fine å gi bort. Det er noe man “aldri” kan få nok av, og en perfekt gave både til studenten som nettopp har flyttet inn på hybelen, til han som har behov for en god natts søvn og til hun som har alt.

  Vask og vedlikehold av sengetøy

  Våre dynetrekk og putevar er i laget for å vare, men for at sengetøyet skal holde seg fint lengst mulig, bør du vedlikeholde det riktig. Alle våre sengesett kan vaskes ved 60°. For å bevare fargene i stoffet samt å unngå nupper anbefaler vi å vrenge sengetøyet før det vaskes. Det er også lurt å unngå å vaske disse sammen med frotté for å minimere nupping.

  Vi anbefaler å putte sengetøyet i tørketrommel for at det skal holde seg mykt og deilig. Dersom sengesettet er av sateng råder vi imidlertid til å unngå tørketromling, da denne kvaliteten er mer følsom enn andre og en tur i tørketrommelen vil slite på stoffet.

  Det er normalt at bomullskvaliteter krymper noe i vask, men dette har vi regnet med i målene på våre sengesett slik at det ikke vil føre til noen ulemper for deg.<

  Les mer om vask av sengetøy og laken her.

  Stort utvalg farger og mønstre til soverommet

  Hos oss finner du et stort utvalg sengesett i alle mønstre og farger. Velg selv om du ønsker et matchende sett med putevar og dynetrekk, eller om du ønsker å kjøpe putevar for seg selv. Re opp sengen med et nytt deilig sengesett til deg selv eller hele familien – vi har også sengesett til barn og baby, og sengetøy til dobbeldyne. Se vårt utvalg og kjøp sengetøy på nett her på denne siden, eller ta en tur innom en av våre butikker og finn dine favoritter!