Krepp sengesett

Re opp sengen med deilig og mykt kreppsengetøy! Sengesett i krepp er perfekt for varme sommernetter, fordi stoffet kjennes svalende mot huden, men det passer også fint på vinteren da det føles lunt og godt. Vi har både putetrekk og dynetrekk i krepp i ulike farger og mønstre, så finn favorittene som passer din stil!

 

1 produkter
Du har sett 1 av 1

Krepp sengesett

Velg krepp sengesett for varme sommernetter

Hvis du vil ha en god natts søvn i sommer, bør du absolutt vurdere å kle dynen med kreppsengetøy. Krepp-stoffet gir en deilig sval og pustende følelse, og er spesielt behagelig å sove i når temperaturen stiger. Men det er også behagelig om vinteren, da det føles lunt og godt mot huden. Re opp sengen med svalende krepp sengetøy. Kreppens struktur gjør at sengesettet føles svalt og behagelig mot huden og passer perfekt til varme sommernetter. Vi har både putetrekk og dynetrekk i krepp i ulike farger og mønstre, så finn favorittene som passer din stil!

Slik vasker og vedlikeholder du krepp sengesettet

Kreppsengetøy krever litt ekstra omsorg for å holde seg vakkert. Det anbefales derfor å vaske det på lave temperaturer med mildt vaskemiddel, og å bruke en skånsom sentrifuge for å unngå skader. Dette for å beholde den svale og pustende kvaliteten som krepp sengesett er kjent for. Når det gjelder tørking, bør du også velge lave temperaturer og unngå å tørke det for lenge. Krepp sengesett er helt strykefrie!