Krepp sengesett

  Krepp sengesett fra 199,-  

  Krepp sengesett har bølget tekstur som gir en lett og luftig overflate. Krepp er kjent for å føles kjølig og er derfor perfekt å bruke om sommeren eller for de som ofte blir varme når de sover. Med sin herlige tekstur trenger ikke krepp å strykes, og er derfor svært enkel å vedlikeholde. Se også våre toalettmapper i krepp. 

  25 produkter

  Krepp sengesett

  Forny soverommet med deilig og mykt krepp sengetøy

  Å fornye sengetøyet kan gi stor innvirkning til soverommet. Hvis du ikke er så glad i å stryke, kan et kreppsengesett være et godt valg. Teksturen i materialet har en naturlig rynkende effekt som gir en sval og crispy følelse mot huden. Krepp er perfekt på varme sommernetter, men også behagelig på vinterstid.

  Sval og luftig: Kreppsengetøy for varme netter

  Kreppsengetøy er laget for å gi deg en sval og luftig følelse mens du sover, og er derfor perfekt for varme netter. Teksturen på sengesettet gir også en behagelig og myk følelse mot huden. Når du velger kreppsengetøy, kan du være trygg på at du vil få en god natts søvn, selv på de varmeste sommernettene.

  Finn den perfekte størrelsen for din seng

  Vi har krepp sengesett i størrelser som passer for enkeltsenger i 140x200 cm, og dobbeltsenger, i størrelse 200x220 cm, og ekstra lange sengesett i størrelse 140x220 cm. Uansett størrelsen på sengen din, har vi et passende alternativ for deg. Våre sengetøy er også lette å vaske, slik at det vil holde seg like vakkert og behagelig over tid.

  Gjør soverommet ditt mer innbydende med krepp sengesett

  Ved å velge et sengetøy i krepp som passer til din personlige stil, kan du gi soverommet ditt et løft og skape en innbydende og avslappende atmosfære. Ta en titt på vårt utvalg i dag, og opplev forskjellen det kan gjøre for ditt soverom.

  Tips: gjør soveromsinnredningen komplett med et passende sengeteppe;, sengegavl, madrass, sengebenk, eller en hva med en ny seng?