Lin sengesett

Linsengetøy er både lekkert å se på, og behagelig å sove i. Om sommeren er stoffet svalt og pustende, mens på vinteren holder det deg varm og god. Hos Kid finner du lin-sengesett i slitesterk kvalitet, både med 100 % lin og med 50 % lin, 50 % bomull. Finn dine favoritter i nettbutikken, og legg til rette for en god natts søvn!

5 produkter

Lin sengesett

Lin sengesett: Slitesterk kvalitet og lekkert design for en god natts søvn

Lin sengesett er det ultimate valget for deg som ønsker å sove godt i god kvalitet. Stoffet er lekkert å se på, og passer like godt hele året. Om sommeren gir lin-sengesett en sval og pustende følelse, mens på vinteren holder det deg varm og god. Lin sengetøy allerede vasket, så det føles enda mykere og deiligere mot huden. Hos oss finner du lin sengesett i slitesterk kvalitet, både med 100% lin og med 50% lin, 50% bomull. Uansett hva du velger, kan du være sikker på at du får et sengesett som vil holde seg vakkert i mange år. Så hvis du vil legge til rette for en god natts søvn, bør du definitivt vurdere et lin-sengesett!

Slik vasker og vedlikeholder du lin sengesettet

Lin sengesett er utrolig mykt og behagelig å sove i, men krever litt ekstra omsorg for å holde seg vakkert. Det anbefales derfor å vaske det på lave temperaturer med mildt vaskemiddel, samt å bruke en skånsom sentrifuge for å unngå skader ettersom linstoffet er skjørere enn andre materialer. Når du skal tørke sengetøyet, bør du også velge lave temperaturer og unngå å tørke det for lenge. Stryk gjerne sengetøyet på lav temperatur for å bevare glans og mykhet. Med litt ekstra vedlikehold vil lin sengesettet holde seg vakkert og behagelig å sove i flere år framover!

Sov godt i god kvalitet: Slik velger du det riktige lin sengetøyet

Å velge riktig lin sengesett er viktig for å få mest mulig ut av din søvn. Lin er et klassisk, vakkert materiale som er både herlig å sove i og pent å se på. Lin har også de gode egenskapene både å absorbere fukt og transportere bort kroppsvarme. Det gjør at du alltid får en sval og myk følelse. Uansett hva du velger, kan du være sikker på at du får et sengesett som vil holde seg vakkert i mange år. Så hvis du vil sove godt i god kvalitet, bør du definitivt vurdere et lin sengesett!