LIVESHOPPING I DAG KL 1800 MED TONE KROKEN! BLI MED HER  |  Se alle produkter i sendingen her 

  Puter

  Alle dundyner og -puter 50%*

  Det er viktig at hodeputen ikke er for høy slik at du strekker nakken, eller for lav slik at nakken bøyes. Vi har både dunputer, fiberputer, helseputer og hotellputer. Se vårt utvalg nedenfor og finn den ultimate hodeputen for ditt behov. *Gjelder f.o.m. 2/4 t.o.m. 27/4, ikke barnevarer, medlemstilbud og allerede nedsatte varer.

  21 produkter

  Puter

  Utforsk vårt utvalg av hodeputer

  Uansett om du foretrekker å sove på magen, ryggen eller siden, har vi den perfekte puten som passer til din individuelle søvnstil. Vår kolleksjon av hodeputer og soveputer er nøye utvalgt for å tilby overlegen komfort, støtte og holdbarhet.

  Størrelser på puter

  Vi har ulike størrelser til ulike behov:

  50x70 cm Hodepute

  Denne medium hodeputen (50x70 cm) er designet for å tilby en balanse mellom støtte og komfort. Den passer perfekt for en rekke sovestillinger og gir deg den nødvendige støtten for en god natts søvn.

  70x100 cm Hodepute

  Med målene 70x100 cm er denne hodeputen en romslig løsning for dem som ønsker ekstra plass til å hvile hodet. Den gir rikelig støtte og komfort, perfekt for de som foretrekker en større pute.

  50x70 cm Hodepute

  For de som liker en ekstra hevet pute, er denne 50x70 cm høye hodeputen ideell. Den gir ekstra støtte til nakken og hodet, spesielt for de som har behov for en mer oppreist stilling.

  50x70 cm hodepute

  Denne 50x70 cm lave hodeputen er flott for de som foretrekker en flat sovestilling. Den gir en forsiktig løftet støtte og er ideell for mageliggere eller de som liker en lavere pute.

  50x70 cm hodepute

  Med standardmålene 50x70 cm er denne hodeputen en allsidig løsning for de fleste sovestillinger. Den gir god støtte og komfort for en god natts hvile.

  50x70 cm ekstra høy hodepute

  Hvis du foretrekker en ekstra hevet stilling mens du sover, passer denne 50x70 cm ekstra høye hodeputen perfekt. Den gir støtte til nakken og hodet for de som ønsker en mer oppreist posisjon.

  50x90 cm hodepute

  Med størrelsen 50x90 cm er denne hodeputen ideell som en kroppsstøttepute. Den gir ekstra komfort og støtte for hele kroppen, og er flott for å plassere langs ryggen eller mellom knærne.

  45x50 cm hodpute

  Denne kompakte 45x50 cm puten er perfekt for å ta med deg på farten. Den gir støtte til hodet under reisen, og er ideell for bruk i bilen, flyet eller toget.

  Velg den riktige størrelsen som passer dine søvnpreferanser og behov for optimal komfort og støtte.

  Fyllmateriale av høy kvalitet

  Våre hodeputer og soveputer er fylt med premium kvalitetsmaterialer som andefjær. Med en blanding av dun, fjær eller syntetiske materialer, tilbyr vi variasjon slik at du kan velge det fyllmaterialet som passer best for dine preferanser. Dun gir en myk og pustende følelse, fjær gir ekstra støtte, mens syntetiske alternativer er ideelle for dem med allergier.

  Myke og pustende trekkstoff

  Våre soveputer er innkapslet i myke, pustende og slitesterke trekk som bidrar til å regulere temperaturen gjennom natten. Dette skaper en optimal sovemiljø som holder deg behagelig uansett årstid. Trekkene er også enkle å fjerne og vaske, noe som gjør vedlikeholdet enkelt og praktisk.

  Den riktige puten for din sovestilling

  Vi forstår at alle har sin egen unike måte å sove på. Derfor har vi nøye identifisert hvilke puter som passer best for ulike stillinger. Sover du på magen, så er det best med en lav pute. Sover du mest på ryggen men ikke likt hver natt, så kan en medium pute være best. Sover du derimot på siden, så er en høy pute med god nakkestøtte best. Vi har også allsidige alternativer for de som liker å variere stilling gjennom natten.