Hotellputer

  Pynt opp sengen med hotellputer, og få hotellfølelse på soverommet! Hos Kid finner du store puter i dun og fiber som er støttende og gode å lene seg mot når du skal lese eller se favorittserien. Gi sengen det lille ekstra, og la deg inspirere av vårt utvalg!

  3 produkter

  Hotellputer

  Få feriefølelsen med hotellputer

  Vår kolleksjon av hotellputer er skapt for å gi deg den ultimate komforten og velværen du forventer fra luksuriøse overnattingssteder. Enten du ønsker å forvandle ditt eget soverom til et femstjerners hotell, eller du ønsker å gjenskape den gode ferie søvnen du opplevde i sommer, så har vi det du trenger.

  Varierte størrelser for alle behov

  Vi tilbyr hotellputer i ulike størrelser for å passe dine personlige preferanser og sengens dimensjoner. Her er en guide til våre størrelser:

  Hotellpute 70x100 cm

  Vår hotellpute i størrelsen 70x100 cm gir deg en luksuriøs soveopplevelse i en romslig utforming. Denne puten er ideell for de som foretrekker ekstra plass til å hvile hodet og nakken. Fylt med nøye utvalgte dun og fjær av høy kvalitet, gir denne puten en balansert støtte og mykhet. Trekkstoffet av høykvalitets bomull gir en myk berøring mot huden og bidrar til en komfortabel nattesøvn. Enten du bruker den på ditt eget soverom eller i din gjestefløy, vil denne puten legge til en touch av luksus til hvilken som helst seng.

  Hotellpute 50x90 cm

  Vår hotellpute i størrelsen 50x90 cm tilbyr komfort i et mer kompakt design. Denne puten er perfekt for de som ønsker en mindre pute som likevel gir god støtte og mykhet. Trekkstoffet av høykvalitets bomull er skånsomt mot huden og bidrar til en behagelig nattesøvn. Enten du bruker den som en støttepute eller for å tilføre ekstra komfort til et pynteputesett, vil denne puten gi deg følelsen av et femstjerners hotell hjemme hos deg.

  Kvaliteten avhenger av fyllmaterialet

  Kvaliteten på fyllmaterialet er avgjørende for putens komfort og holdbarhet. Våre hotellputer er fylt med nøye utvalgt materiale som gir optimal støtte og mykhet. Dun og fjær av høy kvalitet kombineres for å skape en pute med god volum og pusteevne. Dette gir deg den perfekte balansen mellom støtte og deilig mykhet. 

  Komfort i trekkstoffet

  Trekkstoffet på våre hotellputer er nøye utvalgt for å gi en følelse av luksus og eleganse. Vi bruker høykvalitets bomullsstoffer som er myke mot huden og puster godt gjennom natten. Dette bidrar til å opprettholde en behagelig temperatur under søvnen. Trekkstoffet er også slitesterkt og enkelt å vedlikeholde, slik at dine puter ser flotte ut i lang tid.

  Allergivennlig design

  Vi forstår viktigheten av et sunt sovemiljø. Derfor er våre hotellputer designet med allergivennlighet i tankene. Fyllmaterialet er grundig renset for å minimere allergener, og trekkstoffet bidrar til å beskytte mot støvmidd og andre potensielle irriterende elementer. Dette gir deg en rolig nattesøvn uten bekymringer for allergiske reaksjoner.

  Opplev det beste av hotellkomfort i ditt eget hjem med luksuriøse hotellputer fra Kid. Enten du foretrekker fast støtte eller mykere puter å synke ned i, har vi et utvalg som passer dine behov og ønsker.