Møbler opptil 50%! | Solskjerming opptil 50%! | Fiberdyner og puter 50%!

  Ergonomiske puter

  Sov godt med en ergonomisk pute som former seg etter deg. En nakkepute med naturlige kurver gir god støtte og avlastning til hode, nakke og skuldre, forebygger muskelspenninger og legger til rette for optimal søvnkvalitet. Finn den puten for nakke som passer best til din sovestilling, slik at du kan nyte en god natts søvn.

  2 produkter

  Ergonomiske puter

  Sov bedre med en ergonomisk hodepute

  Riktig hodepute er essensielt for god søvnkvalitet. Selv med en behagelig seng, pustende dyne og mykt sengetrekk, vil du kunne våkne med sår nakke og vonde skuldre hvis puten din ikke gir god nok støtte og avlastning.

  Ergonomiske puter gir imidlertid god støtte gjennom hele natten, og er blant det beste putene for nakke, hode og skuldre. Skumputen sørger for en terapeutisk sovestilling som gjør at du både kan sove behagelig og våkne uthvilt uten stiv nakke.

  For å finne den riktige hodeputen for deg, bør du alltid teste den først. Bruk god tid på å prøve ulike alternativer, og velg den du selv synes er mest komfortabel. Det finnes spesialputer med ulike former som er tilpasset ulike sovestillinger, enten du sover på magen, på ryggen eller på siden. For eksempel gir en ergonomisk pute med buet kant korrekt støtte til nakken hvis du sover på ryggen eller på siden.

  Memory foam-pute for vond nakke

  Er du på jakt etter en pute for vond eller stiv nakke, vil en pute med memory foam, eller minneskum, passe deg godt. En slik pute former seg etter hode og nakke når du legger deg ned, og går tilbake til sin opprinnelige form når du løfter hodet igjen. Med andre ord gir den god støtte og demping til hode, nakke og skuldre slik at du får bedre søvnkvalitet. 

  Faktisk kan du oppleve at nakkesmertene forsvinner helt hvis du bruker en pute med memoryskum over tid – riktig hodepute sørger nemlig for bedre sovestilling. Husk imidlertid at for aller best søvnkvalitet bør du sove på ryggen eller siden fremfor på magen, ligger du på magen får nemlig ryggraden en unaturlig stilling som skaper spenninger i kroppen.

  Kjøp skumpute på nett

  Hos Kid kan du velge blant flere forskjellige ergonomiske puter. Finn komfortable spesialputer på våre nettsider, og legg til rette for at du kan få en komfortabel nattesøvn med god støtte til nakken. Kombiner med lekkert sengetøy og en behagelig dyne, så kan du bare glede deg til å krype til sengs.

  Ta gjerne turen innom en av våre butikker, så hjelper vi deg å finne det du måtte ønske. Hvis du vil, tilbyr vi også klikk og hent slik at du enkelt kan bestille din nye skumpute på nett og deretter hente den i din nærmeste butikk.