Møbler opptil 50%! | Solskjerming opptil 50%! | Fiberdyner og puter 50%!

 • Soverom

  Soverom

  Krepp sengesett fra 199,-

  Skap din egen hverdagsluksus på soverommet med en lekker sengegavl, et vakkert sengeteppe og store hotellputer. Vi har puter, dyner og sengesett i høy kvalitet til den gode nattesøvnen. 

  355 produkter
  Du har sett 24 av 355
  Vis mer

  Soverom

  Soverom interiør

  Søvn er essensielt for å fungere i hverdagen, og vi bruker derfor store deler av livet vårt på soverommet. Det er et av husets viktigste rom, og for mange av oss er det derfor viktig å legge litt ekstra arbeid i soverommets interiør. 

  For noen er målet at innredningen skal være innbydende og stilig, mens andre er mest opptatt av å legge til rette for en god natts søvn. Uansett ditt behov og dine ønsker finner du alt du trenger til innredning av soverom hos oss.

  Velg blant dundyner og fiberdyner – eller kanskje er en vektdyne noe for deg? Finn dine favoritter blant sengetøy, sengetepper og laken i ulike materialer, farger og mønstre, og skap en beroligende atmosfære på soverommet.

  Velg riktig farge på soverom

  For mange har fargevalget på soverommet mye å si, og er avgjørende for om de føler seg avslappet eller ikke. Noen foretrekker lyse soveromsfarger, mens andre sover best i et mørkt rom. Begge deler gir likevel rom for å leke seg med både interiør og farger.

  Mørke soverom i dempet sort eller blå er svært populære, og med lystette gardiner kan du få det så godt som bekmørkt på rommet. Disse fargene kan kombineres med det meste, og det er nesten vanskelig å trå feil.

  Match med sengetøy, pynteputer og sengegavl i ulike toner av fargen på veggene, eller velg helt andre farger. Noen få elementer i knæsje farger er for eksempel veldig kult å kombinere med mørke toner. Det viktigste er å skape det som er et avslappende soverom i dine øyne.

  Match interiøret med soveromslamper

  Selv om soverommets hovedoppgave er å være et rom der vi kan bli uthvilt og få en god natts søvn, er det også her behov for riktig belysning. Vi skrur riktignok av lyset når vi skal sove, men nettopp derfor blir plasseringen av soveromslamper viktig.

  Liker du for eksempel å lese litt før leggetid, er det veldig praktisk med en nattbordslampe. Da kan du bare synke ned under dynen når du blir trøtt, i stedet for å reise deg for å skru av taklampen.

  En bordlampe på nattbordet er jo heller ikke bare praktisk, den utgjør også et visuelt element i soveromsinnredningen. Gjør lampene til midtpunktet i soverommets interiør, og fremhev dem med sengeteppe og puter i kontrastfarger, eller match med samme farge på sengetøyet.

  Hotellfølelse på soverommet

  Hos oss finner du ikke bare det mest nødvendige til et soverom, som laken, sengetøy og madrassbeskytter – du finner også alt som trengs for å skape litt ekstra luksus og hotellfølelse på soverommet.

  Skap en god og lun stemning ved å ramme inn sengen med en sengegavl. Legg på et kappelaken for et estetisk løft, og kle inn dynen med ditt favorittsengetøy. Re opp med et sengeteppe, og len til slutt hotellputer, og eventuelt andre pynteputer, opp mot sengegavlen. Se der – hverdagsluksus hjemme!

  La deg inspirere av vårt utvalg interiør til soverom på nett, eller ta en tur innom en av våre butikker, så hjelper vi deg å finne riktige dyne, sengetøy eller hva du måtte ønske! Hvis du vil tilbyr vi også klikk og hent, slik at du enkelt kan bestille fint soveromsinteriør på nett og deretter hente dem i din nærmeste butikk.