Laken

  Et laken skal være behagelig å ligge på og det bør føles svalt mot kroppen. Pass på å velge et laken med god kvalitet som er slitesterkt og som passer inn i stilen på soverommet. Se vårt store utvalg av laken i forskjellige farger og størrelser! 

  37 produkter

  Laken

  Laken av høy kvalitet for en god natts søvn

  En god natts søvn er viktig for å fungere i hverdagen, og det er få ting som er som å krype ned i en ren, nyoppredd seng når man skal legge seg. Men vi tilbringer mange timer i sengen i løpet av et døgn, og derfor er det ekstra viktig at man bruker et laken som er både slitesterkt og komfortabelt å ligge på.

  Sengelaken i ulike farger og materialer

  Hos Kid kan du velge blant laken i flere ulike farger og materialer. Hva du bør velge, kommer helt an på dine egne preferanser. Noen foretrekker å velge materiale basert på sesong, mens andre generelt er mer opptatt av komfort og kvalitet eller at lakenet passer til resten av stilen på soverommet.

  Et laken i bomull, som jerseylaken, er slitesterkt, puster godt og blir ikke statisk. Velger du egyptisk bomull vil sengelakenet i tillegg holde seg fint vask etter vask. Flanellaken er også populært. Det har en børstet overflate og kan brukes hele året, men passer spesielt godt på litt kjølige netter, fordi formsydde laken i flanell føles varmt og mykt mot huden.

  Ønsker du litt hverdagsluksus til soverommet er satenglaken et godt alternativ. Sateng er glansfullt, av høy kvalitet og gir en eksklusiv look, samtidig som det er både lett, mykt og slitesterkt. Det er også perfekt på varme sommernetter fordi materialet føles svalt og behagelig mot huden.

  Stretchlaken, jerseylaken og kappelaken

  Det finnes flere forskjellige typer laken å velge i. Laken med strikk, som kalles stretchlaken eller dra-på-laken, er svært populært blant våre kunder fordi det er så anvendelig og man ikke vikler seg inn i det når man sover. For hotellfølelse på soverommet kan du velge et kappelaken som strekker seg helt ned til gulvet og gir et helhetlig preg. Hos oss finner du naturligvis også vanlige flate laken samt splittlaken til regulerbare senger og laken til overmadrass.

  Laken til barn og baby

  Vi har også et bredt utvalg i laken til barn og baby i flere ulike materialer, farger og størrelser, Enten du trenger sengelaken til vogn/vugge, sprinkelseng, juniorseng eller normal madrasstørrelse finner du det du leter etter hos oss. Vi har myke og komfortable stretchlaken i flanell og jerseykvalitet til barneseng, og flere ulike tisselaken og madrassbeskyttere.

  Stort utvalg sengelaken

  Hos Kid finner du et stort utvalg laken i ulike størrelser, farger og materialer. Velg din favorittfarge og legg til rette for en god natts søvn! Hvis du er usikker på hva du bør velge, er vi alltid tilgjengelige for å hjelpe deg! Ta en titt på vårt utvalg og kjøp sengelaken til soverommet på våre nettsider, eller kom en tur innom våre butikker, så hjelper vi deg!