• Soverom
  • Madrassbeskytter og putebeskytter

Madrassbeskytter og putebeskytter

En madrassbeskytter er en billig investering for å forlenge levetiden til madrassen din. En madrassbeskytter tar vare på madrassen og holder madrassen din fri for flekker og smuss. Finnes i flere forskjellige størrelser og tykkelser.

 

10 produkter

Madrassbeskytter og putebeskytter

Beskytter madrassen og forlenger levetiden

En madrassbeskytter har hovedsakelig hygieniske formål, og skal fungere som et beskyttelseslaken for madrassen din. Et slikt trekk forlenger levetiden på madrasser, men du sørger også for et rent sted å sove da trekket enkelt kan tas av og vaskes på 60°C i vaskemaskinen – en temperatur som dreper støvmidd. Madrassbeskytteren plasseres vanligvis rett på madrassen og under lakenet og overmadrassen.

Hos oss finner du vanntette madrassbeskyttere som er PU-belagt og dermed hindrer fuktighet å trekke gjennom til madrassen. De er med andre ord gode alternativer til det som kalles tisselaken.

Madrassbeskytter eller overmadrass?

Madrassbeskytteren må ikke forveksles med overmadrassen. Et slikt madrasstrekk kan kanskje minne om en overmadrass, men det er tynnere og har elastiske bånd som festes fast i hjørnene på madrassen. Det er også mer fleksibelt, og brukes ikke hovedsakelig for ekstra komfort, men heller for å gi madrassen mindre slitasje og sørge for å holde den fri for flekker og smuss. Våre madrassbeskyttere er selvfølgelig likevel myke og gode å ligge på.

Stort utvalg til soverommet

Hos Kid finner du madrassbeskyttere i flere forskjellige størrelser og tykkelser. Puter kan også slites ut med tiden, og derfor kan du også finne putebeskyttere i våre butikker. Er du usikker på hvilken madrassbeskytter du bør velge, er vi alltid tilgjengelige for å hjelpe deg! Ta en titt på utvalget på denne siden, eller kom en tur innom våre butikker!