Sengegavler og sengebenker

  Frem til lørdag: Alle senger, sengegavler & sengebenker 30%!

  *Gjelder f.o.m. 28/5 t.o.m. 15/6. Tilbudet gjelder Nordic Rest, kan ikke kombineres med andre tilbud

  Med en sengegavl rammer du enkelt og delikat inn sengen, akkurat som på hotell. Hos oss kan du velge blant sengegavler i ulike farger, størrelser og med ulikt design. Se vårt utvalg nedenfor og tilføy soverommet et nytt element som kan bidra til å skape en lun og god stemning.

  27 produkter
  Du har sett 24 av 27
  Vis mer

  Sengegavler og sengebenker

  Oppgrader sengen med sengegavl

  Soverommet benyttes ikke lenger bare for en god natts søvn eller ettermiddagslur, men har også blitt et sted hvor vi ser på TV-serier, leser bøker og surfer på telefonen. Med andre ord er det kanskje i dette rommet vi tilbringer mest tid i løpet av livet, og derfor er det viktig at det er et sted vi trives. Det skal være et hvilerom, og for mange har interiøret på soverommet og en avslappende atmosfære mye å si for trivselen.

  Ofte er det ikke mye som skal til for å gi rommet et lite løft, for eksempel kan en oppgradering av sengen være nok. En sengegavl er et enkelt element som raskt kan gi stor forandring, og tilføyer soverommet en stilfull og luksuriøs look. Hodegavl monteres enkelt på selve sengen eller direkte på veggen, og beskytter også veggen mot slitasje. I tillegg til å være pen å se på, er den også behagelig å lene seg mot og gir god støtte hvis du ønsker å sitte oppreist i sengen og se på TV eller lese. Len deg tilbake, slapp av og nyt favorittserien din eller dagens nyheter.

  Hotellfølelse på soverommet med hodegavl

  Mange forbinder kanskje sengegavlen med luksus og hotellbesøk. Med en egen hodegavl på soverommet kan du med andre ord skape litt hverdagsluksus og få hotellfølelse hjemme! Fyll opp sengen med hotellputer i ønskede farger og mønstre, og sleng på et enkelt sengeteppe nederst ved foten av sengen. Vipps, så har du et stilfullt og innbydende hvilested i ditt eget hjem, hvor du kan nyte late helgemorgener med deilig frokost i senga.

  Hvis du vil ha me inspirasjon til innredning av ditt soverom, bør du ta en titt på våre inspirasjonssider. Der finner du alt om hvordan gjøre sengen til den beste plassen i huset.

  Vask og vedlikehold av sengegavl

  Våre sengegavler er enkle å vedlikeholde, da trekket kan tas av og vaskes i vaskemaskin på 30°C. Skulle du være så uheldig å søle noe på selve hodegavlen, kan du også tørke den av med en fuktig klut.

  Hos Kid finner kan du velge mellom hodegavler og sengegavltrekk i flere farger og materialer, slik at du garantert vil finne noe som faller i smak. Forny soverommet, la deg inspirere av vårt utvalg på nett, eller ta turen innom en av våre butikker!