Flanell sengesett

  Aktuelle tilbud: 50% på sengesett* | 70% på sommervarer

  Med sin isolerende effekt er flanell perfekt for kjølige netter og vil holde deg varm hele natten. Enten du er en frysepinn eller bare elsker den ekstra følelsen av kos, vil flanellsengetøy være ditt ideelle valg. Fullfør din soveopplevelse med våre dyner og puter. Finn dine favoritter i og legg til rette for en god natts søvn! 

  *Gjelder f.o.m. 16/7 t.o.m. 11/8. Gjelder ikke Daniella, Dreamy, Dune, Hallie, Holly, Hedda, Hennie, Frederikke & barn/baby. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

  10 produkter

  Flanell sengesett

  Flanell sengesett: Deilig og mykt sengetøy for en god natts søvn

  Hvem vil ikke nyte en god natts søvn i deilig og mykt sengetøy? Med vårt utvalg av flanell sengesett kan du gjøre nettene dine litt mer komfortable. Flanell er laget av 100% bomull, og føles lunt og mykt mot huden. Dette gjør flanell sengesett spesielt deilig å sove i på kalde netter, og hvis du fryser lett, vil et sengesett i flanell passe deg perfekt. Så hvis du ønsker et sengetøy som føles lunt og mykt mot huden, så bør du definitivt sjekke ut vårt utvalg av flanell sengesett i ulike farger og motiver.

  Slik vedlikeholder du flanell sengesettet

  Flanell sengesett gir en deilig og myk følelse når du sover, men for å holde det vakkert i mange år, er det viktig å være nøye med vask og vedlikehold. Det anbefales å vaske flanell sengetøy på 40-60 grader, avhengig av fargen og stofftypen. Bruk et skyllemiddel for å få sengetøyet til å føles mykt og friskt etter vask. Tørk flanell-sengetøy innendørs for å unngå skader fra UV-stråling. Flanell sengetøy kan også strykes på lav varme med et strykejern med dampfunksjon.

  Velg riktig flanell sengesett

  Når du skal velge et nytt flanell sengesett, er det viktig å vurdere en rekke ting. Først og fremst bør du tenke på hvilken størrelse du trenger, da det finnes ulike størrelser for enkeltsenger (størrelse 140x200 cm), dobbeltsenger (størrelse 200x220 cm) og ekstra lange sengesett (størrelse 140x220 cm).

  Deretter bør du tenke på hvilken farge og hvilket design du ønsker. Det finnes mange ulike farger og mønstre å velge mellom, så her kan du være litt kreativ og finne noe som passer til din personlige stil.

  Flanell-sengesett er laget av 100 % bomull, og kjennes lunt og mykt mot huden. Dette gjør det spesielt deilig å sove i på kalde netter, så hvis du fryser lett, kan et flanell sengesett være et godt valg for deg. Så husk å tenke på størrelse, farge, design og materiale når du skal velge ditt nye flanell sengesett.

  Tips: gjør soveromsinnredningen komplett med et passende sengeteppe, sengegavl, madrass, sengebenk, eller en hva med en ny seng?