Sateng sengesett

  Skap hotellfølelse på soverommet med våre satin-sengesett. Satin-sengesett er lette, myke og glansfulle samtidig som de er produsert slitesterk bomull. Satin er kjent for sin myke, kjølige og behagelige følelse mot huden, noe som er perfekt for å skape en luksuriøs atmosfære på soverommet. Gjør opplevelsen komplett med et svalt laken og hotellputer. 

  50 produkter

  Sateng sengesett

  Følelsen av luksus på soverommet med sateng sengesett

  Hvem vil ikke våkne opp følelsen av luksus hver dag? Med vårt utvalg av sateng sengesett, kan du få denne følelsen hver morgen. Sateng sengesett er laget av ekstra fintrådet bomull av høy kvalitet, slik at det vil vare lenge og holde seg vakkert. Det glansfulle stoffet ser eksklusivt ut og føles deilig og mykt mot huden. Med sateng sengesett kan du skape en luksuriøs atmosfære på soverommet. Så hvis du vil føle deg litt ekstra spesiell hver dag, bør du definitivt sjekke ut vårt utvalg av elegante sateng sengesett!

  Finn den perfekte størrelsen for ditt satengsengesett

  Vi har sateng sengetøy i størrelser som passer for enkeltdyner i 140x200 cm, og dobbeltdyner, i størrelse 200x220 cm, og ekstra lange sengesett i størrelse 140x220 cm. Uansett størrelsen på dynen din, har vi et passende alternativ for deg. Vårt sengetøy er også lett å vaske og vedlikeholde, slik at det vil holde seg like vakkert og behagelig over tid.

  Vask og vedlikehold av sateng sengesett

  Våre sateng-sengesett er laget av ekstra fintrådet bomull av høy kvalitet, slik at de vil vare lenge og holde seg vakre. Men for å få mest mulig ut av satengsengetøyet ditt, er det viktig å ta vare på det på riktig måte. Sateng krever litt mer vask og vedlikehold enn andre sengetøystoffer, men med litt ekstra omtanke vil det holde seg vakkert i mange år. Det anbefales å vask satengsengetøy på 40 grader, og ikke bruke for mye vaskemiddel eller skyllemiddel. Det kan også være lurt å tørke sateng sengesett innendørs, slik at det ikke blir utsatt for for mye UV-stråling. Med litt ekstra omtanke vil sateng sengesettet ditt holde seg vakkert og gi deg mange behagelige netter.

  Sateng sengesett: Høy kvalitet og et utmerket valg for soverommet

  Sateng sengesett er kjent for å være av høy kvalitet, og det er flere grunner til dette. Først og fremst er satengsengetøy laget av ekstra fintrådet bomull av høy kvalitet, slik at det vil vare lenge og holde seg vakkert. Det glansfulle stoffet ser også eksklusivt og luksuriøst ut, og føles deilig og mykt mot huden. Sateng sengesett gir sengen et eksklusivt preg, og er svært behagelig å sove i. Det er også enkelt å vedlikeholde, og tåler å vaskes på høye temperaturer uten å falme eller bli misfarget. Alt dette gjør sateng sengesett til et utmerket valg for de som ønsker å skape en luksuriøs atmosfære på soverommet sitt.

  Tips: gjør soveromsinnredningen komplett med et passende sengeteppe;, sengegavl, madrass, sengebenk, eller en hva med en ny seng?