Bomull sengesett

  Aktuelle tilbud: 50% på sengesett* | 70% på sommervarer

  Bomullssengesett, laget av naturfiber, tilbyr utmerket komfort og føles behagelige mot huden. Dette slitesterke stoffet av høy kvalitet har lang levetid og passer like godt om sommeren som om vinteren. Gjør opplevelsen komplett med et svalt laken og hotellputer.

  *Gjelder f.o.m. 16/7 t.o.m. 11/8. Gjelder ikke Daniella, Dreamy, Dune, Hallie, Holly, Hedda, Hennie, Frederikke & barn/baby. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

  30 produkter
  Du har sett 24 av 30
  Vis mer

  Bomull sengesett

  Bomull-sengetøy er av naturfiber, gir god komfort og føles behagelig mot huden. Stoffet er slitesterkt og av god kvalitet, og har lang holdbarhet. Med et bomull-sengesett kan du aldri gå feil, det passer like godt sommer som vinter. Finn dine favoritter i vår nettbutikk, vi har et stort utvalg sengetøy i bomull med ulike farger, mønstre og design.

  Finn den perfekte størrelsen for din seng

  Vi har sengesett i bomull i størrelser som passer for enkeltdyner i 140x200 cm, og dobbeltdyner, i størrelse 200x220 cm, og ekstra lange sengesett i størrelse 140x220 cm. Uansett størrelsen på sengen din, har vi et passende alternativ for deg. Våre sengetøy er også lett å vaske, slik at det vil holde seg like vakre og behagelige over tid.