Percale sengesett

Januarsalg! - utvalgte sengetøy 50%!

Skap hotellfølelse på soverommet med percale-sengesett!  Sengetøy i percale er laget av finkjemmet bomull som føles ekstra glatt og mykt mot huden. Percale er svært slitesterkt, og sengetøyet vil holde seg fint vask etter vask. Hos oss finner du flere sengesett i percale i ulike farger og mønstre, skap hotellfølelsen på soveromet!

9 produkter

Percale sengesett

Percale sengesett: Skap hotellfølelsen på soverommet

Percale sengesett gir deg følelsen av å sove på et hotell hver eneste natt. I tillegg til å se fantastisk ut, er sengetøyet laget av finkjemmet bomull som føles ekstra glatt og mykt mot huden. Med percale sengesett kan du nyte denne luksuriøse følelsen hver dag, samtidig som sengetøyet er svært slitesterkt og holder seg fint vask etter vask. Hos oss finner du flere ulike farger og mønstre å velge mellom, så du kan finne det perfekte sengesettet for ditt soverom. Skap hotellfølelse på soverommet med percale-sengesett, og få en god natts søvn hver eneste dag!

Slik vasker og vedlikeholder du percale sengesettet

Vask og vedlikehold av percale sengesett krever litt mer omsorg enn andre typer sengetøy, men resultatet er verdt innsatsen. Det er viktig å vaske sengetøyet på 30-40 grader og bruke mildt vaskemiddel, da percale stoffet kan være mer sårbart enn andre materialer. Det anbefales også å bruke en skånsom sentrifuge for å unngå at sengetøyet blir skadet. Når du skal tørke sengetøyet, bør du bruke lave temperaturer og unngå å tørke det for lenge. Det er også lurt å stryke sengetøyet på lav temperatur for å bevare glans og mykhet. Så ved å følge disse enkle rådene kan du holde percale sengesettet ditt vakkert og mykt i mange år!

Slik velger du det perfekte percale sengesettet

Å velge riktig percale-sengesett kan være en utfordring, men det er viktig å huske på at dette sengetøyet gir en ekstra luksuriøs følelse på soverommet. Derfor bør du velge et sengesett som reflekterer din personlige stil og passer inn i rommet. Det finnes mange ulike farger og mønstre å velge mellom, så her kan du være litt kreativ og finne noe som passer til dine preferanser. Det er også viktig å tenke på størrelsen på sengesettet, da det finnes ulike størrelser for enkeltsenger, dobbeltsenger og familiekøyer. Så husk å tenke på størrelse, farge og design når du skal velge ditt nye percale-sengesett, og nyt luksuriøs hotellfølelse hver eneste natt!