Funkle belysning – for stemning og stil

Lampene fra Funkle™ har et rent design og er enkle i stilen, uten at det blir for stramt. Vi har lagt vekt på kvalitet i detaljer og at overflatene har en tidsriktig, matt finish. Produktene står godt alene, samtidig som de fungerer bra sammen, og lampene kan enkelt kombineres på tvers av stil, smak og sesong.

Lampene passer inn i de fleste hjem og er å finne i gode prisklasser. Vi håper du liker sesongens nyeste modeller, og at du finner en ny lampefavoritt!

Funkle lamper, kollasj med flere lampemodeller

Fem tips for å velge riktig belysning til ditt hjem!

1.

Tenk over hvor mye lys du liker å ha hjemme! Noen liker et godt opplyst rom, mens andre liker en mer dempet belysning for stemning og kos. Husk også at man ofte får behov for mer og bedre belysning hjemme ettersom man blir eldre!

2.

Velg belysning etter rommets bruksområder og innredning. Lampene bør følge møbleringen i rommet - kanskje ønsker du deg en leselampe ved sofaen, eller stemningslys i bokhyllen? Over spisebordet egner det seg kanskje best med en pendellampe som skaper et mykt lys og et samlingspunkt over bordet?

3.

Tenk på skygger. Er det noen mørke hjørner i rommet du vil lyse opp, eller noen store møbler som vil hindre lyset i å treffe der du ønsker? Tips! Visste du at det å lyse opp hjørner får rommet til å virke større?

4.

Vurder om lampens lysretning egner seg til ditt bruksområde. Trenger du en pendellampe som lyser rett ned, en justerbar leselampe eller en lampe med en eller flere glasskuler som gir jevnt lys i en 360-graders vinkel?

5.

Husk at en kombinasjon av flere lamper i ulike fasonger, høyder og lystype gir et dynamisk og stemningsfullt rom som komplimenterer innredning og dekor. På denne måten blir ikke inntrykket av rommet kjedelig for øyet og man får en helhet i det visuelle som gjør at alt henger bedre sammen.

Stor svart taklampe over svart rundt bord og messingfarget stålampe

Velg riktig lyspære for ønsket uttrykk

Ikke glem lyspæren, når du handler inn belysning til hjemmet. Disse er ikke bare funksjonelle, men også dekorative og kommer i mange forskjellige varianter. Med riktig lyspære kan du oppnå ønsket stemning og atmosfære i hjemmet ditt. Vurderer du å kjøpe en lampe med synlig lyspære, anbefaler vi deg å begynne her! Finn et utvalg av dekorpærer nedenfor: