Funkle belysning – for stemning og stil

Nyheter! Sesongens belysning er her

Funkle belysning – for stemning og stil

Lampene fra Funkle™ har et rent design og er enkle i stilen, uten at det blir for stramt. Vi har lagt vekt på kvalitet i detaljer og at overflatene har en tidsriktig, matt finish. Produktene står godt alene, samtidig som de fungerer bra sammen, og lampene kan enkelt kombineres på tvers av stil, smak og sesong.

Lampene passer inn i de fleste hjem og er å finne i gode prisklasser. Vi håper du liker sesongens nyeste modeller, og at du finner en ny lampefavoritt!

Funkle lamper, kollasje

Sesongens nyheter er her

Lamper er en stadig viktigere del av interiøret, ikke bare funksjonelt, men også som dekorelement. Nå er høstens lampenyheter å finne i sortimentet. Finn nye farger og modeller designet for og utvalgt etter ulike bruksområder og behov.

Kommer snart!

Vi venter i lengsel på å få inn flere nye lamper i sortimentet. Skap en lun og hyggelig atmosfære med en bordlampe i din stil.

Ellie har et vakkert organisk og harmonisk formspråk. Med sin maskuline fot i matt metall, kuppelformede glasskjerm og merkbare størrelse, blir denne bordlampen et statement piece i innredningen din. 

Isabella er resultatet av en vakker kombinasjon av klassisk tradisjonelle trekk og moderne harde elementer. Denne er bygget opp av to skjermer i hvitt opalglass og en fot i svart metall. Isabella sikrer en superfin og jevn lysfordeling i rommet. 

Bellamy er allerede i butikk, og denne er sesongens storfavoritt. En elegant og klassisk bordlampe med referanser til det sene 1800-tallet. Med sin fot i marmor og lampeskjerm i hvitt glass står lampen i et stilsikkert eksklusivt uttrykk.

Funkle lyspærer

Velg riktig lyspære for ønsket uttrykk

Ikke glem lyspæren, når du handler inn belysning til hjemmet. Disse er ikke bare funksjonelle, men også dekorative og kommer i mange forskjellige varianter. Med riktig lyspære kan du oppnå ønsket stemning og atmosfære i hjemmet ditt. Vurderer du å kjøpe en lampe med synlig lyspære, anbefaler vi deg å begynne her! Finn et utvalg av dekorpærer nedenfor: