Finn riktig seng til ditt behov

For oss er ikke sengen bare et sted å sove. Sover vi godt, lever vi godt og det er denne filosofien vi har tatt med oss i utviklingen av sengene fra Nordic Rest. Våre senger er produsert med avansert fjærteknologi for å gi tilpasset støtte der kroppen trenger det. I tillegg finner du pustende og komfortable materialer i madrassene, trukket i holdbare kvalitetstekstiler. På denne måten ønsker vi at du skal sove best mulig i det som kanskje er døgnets viktigste timer. God natt. God morgen.
Karusellbanner alle senger

Våre Basic, Plus og Premium senger

Hvilken fasthet skal jeg velge?

Det kan være vanskelig å vite hvilken fasthet i madrassen som passer deg og din kroppstype. Oppleves madrassen for hard eller for myk, kan det føre til at du snur deg oftere og dermed ikke sover like godt. Det finnes allikevel noen enkle prinsipper du kan ta stilling til før du velger fasthet, som for eksempel om du liker å ligge på siden eller på ryggen, om du sover rolig eller snur deg ofte, og din egen kroppsvekt. Er du tvil om hvilken fasthet du skal velge anbefaler vi heller å velge en madrass som er for fast enn for myk.

Informasjon om fasthet på sengene

Hva betyr det at madrassen har soneinndelt fjærteknologi?

En god seng er individuelt, men teknisk betyr det at ryggraden skal hvile og være helt rett når du ligger på madrassen. En madrass som tilpasser seg de ulike områdene av kroppen din gir bedre søvn og opplevelse av komfort. En soneinndelt madrass har mykere soner til skuldre og hofter, og fastere soner til hode og midje. Slik tilpasser madrassen seg kroppen din og gir deg optimal støtte der du trenger det. Kroppsvekt påvirker støtten, og antall soner madrassen er delt inn i sier noe om hvor presis støtten blir. Jo flere soner, dess mer presist tilpasset blir støtten.

Du finner soneinndelt fjærteknologi i vår Basic Bed og Plus Bed.

Illustrasjon fjærteknologi seng

Hva betyr det at madrassen har adaptiv fjærteknologi?

En madrass med adaptiv fjærteknologi består av pocketfjærer i to ulike høyder, som betyr at den gir samme optimale støtte til en tung person som en lett person. Madrassens fjæring tilpasser seg individuelt etter hvor mye kroppsvekt som ligger på, hvor de korteste fjærene aktiveres og gir ekstra støtte ved tung kroppsvekt, mens de lengre fjærene balanserer støtten som trengs ved lettere vekt. Spiralfjærene ligger inne i poser, og hele madrassen har et sømløst design.

Du finner adaptiv fjærteknologi i vår Premium Bed.

Illustrasjon innsiden av en madrass

Våre senger

I vår sengekolleksjon finner du senger i alle prisklasser – med tilpasset støtte, flere fasthetsgrader og til alle kroppstyper. Sengene er utviklet i samarbeid med europeiske møbeleksperter og bygget etter skandinavisk håndtverkstradisjon og standard. Med en robust konstruksjon og kvalitetsmaterialer i alle deler, får du komfortabel seng som varer i år etter år.

 

Karusellbanner basic bed
Karusellbanner plus bed
Karusellbanner premium beds
Karusellbanner Duo Daybed

Slik forlenger du holdbarheten på sengen din

Våre kontinentalsenger har overmadrass med avtagbart trekk som tåler 40 grader vask. Trekket bør strekkes i våt tilstand, da fiberfyllet kan krympe. Vi anbefaler ikke tørketrommel. For Duo Daybed anbefaler vi å bruke madrassbeskytter til overmadrassen, da trekket ikke er avtagbart. Da kan du enkelt holde sengen ren og hygienisk ved å vaske madrassebeskytteren. Impregner møbeltekstilet med Guardian Tekstilimpregnering for å forebygge mot flekker og fuktskader. Rens jevnlig eller ved behov med Guardian Skumrens.