Senger

  Våre senger kombinerer innovativ fjærteknologi og høy kvalitet for optimal komfort. Vår Basic Bed og Plus Bed inneholder soneinndelt fjærteknologi, som gir spesialisert støtte til ulike kroppsområder for bedre søvn.

  Vår Premium Bed er utstyrt med adaptiv fjærteknologi, som justerer seg individuelt etter kroppsvekt for maksimal støtte og komfort.En soneinndelt madrass har mykere soner ved skuldre og hofter, og fastere soner ved hode og midje, noe som gir optimal tilpasning til kroppens form og forbedrer søvnkvaliteten.

  I tillegg tilbyr vi progressive pocketfjærer og multipocketfjærer for ekstra presis støtte og komfort. Utforsk vårt sortiment og finn den perfekte sengen for dine behov.

  Vi bruker kun de beste materialene og våre madrasser er produsert med innovative metoder for å sikre slitestyrke og pusteevne. Les mer om vårt sengemerke NORDIC REST her

  15 produkter

  Senger

  Velg en seng med komfortabel madrass

  Det er ingen hemmelighet at en god søvnopplevelse er viktig både for kropp og livskvalitet, og i tillegg til godt og mykt sengetøy og pustende dyne , er det essensielt med en behagelig seng. Den skal du gjerne ha i mange år, og derfor bør du velge en som legger til rette for at du når den dype søvnen og våkner uthvilt.

  Det finnes mange ulike typer senger å velge mellom. To av de mest populære er kontinentalsengen og rammemadrassen. En kontinentalseng består av tre lag, rammemadrass, skumgummi- eller fjæringsmadrass og overmadrass, og lar deg synke godt ned i sengen. En rammemadrass er nettopp hva det høres ut som: en treramme med integrert madrass, og er et stabilt, enkelt og budsjettvennlig valg.

  Vår anbefaling er at du først og fremst tenker på komfort når du skal kjøpe ny seng. Hva som regnes som komfortabelt er imidlertid individuelt – foretrekker du en myk madrass, en hard madrass, eller en madrass som former seg etter kroppen? Det finnes mange forskjellige teknologier for oppbygging av madrass, for eksempel stopning med bruk av skumgummi eller ulike typer fjæring. Hva som er best, kommer helt an på hva du selv foretrekker.

  Enkeltseng, 120-seng eller dobbeltseng?

  Foruten hvilken madrasstype som passer deg best, bør du også tenke over størrelsen på sengen. Her har du mange valg. Sover du best i en stor seng med mye plass, eller trives du godt i en liten seng? Og hvor mye plass har du egentlig hjemme?

  En enkeltseng har gjerne en bredde på 80 eller 90 cm, og er et godt valg på barnerom eller som gjesteseng hvis du har et lite ekstrarom. En 120-seng er også et godt valg hvis du har litt mindre plass, her kan man også sove to, hvis man ikke har noe imot å ligge litt tett. Foretrekker du litt større plass, enten fordi dere er to eller du bare vil ha god plass til deg selv, er dobbeltseng et godt valg. Disse finnes også i flere størrelser, det er vanlig med både 150, 160, 180 og 200 cm dobbeltseng.

  Gjør soverommet lekkert med tilbehør til seng

  Med riktig tilbehør gjør du sengen komplett. Det er nemlig ikke kun sengen i seg selv som legger til rette for en god natts søvn – også riktig dyne, komfortable puter og behagelig sengetøy er viktige komponenter. En madrassbeskytter er heller ikke til å kimse av, spesielt til barnesengen, slik at du forlenger levetiden til madrassen din. Oppbevaring under seng er en smart løsning hvis du har mindre plass, hvor du kan stue bort sengetøy, laken og vinterdyner i passende oppbevaringsbokser og lagringsposer. For hotellfølelsen på soverommet kan du benytte en sengegavl , slenge et lekkert sengeteppe på sengen, og plassere hotellputer ved hodegavlen. 

  Kjøp seng på nett

  Å velge seng er ikke “bare bare”, det finnes jo så mange muligheter. Det kan kanskje høres ut som at det er mye å huske på, men å finne den sengen som passer deg best er ikke egentlig så vanskelig. Bruk god tid på å prøve ulike alternativer, og den du selv synes er mest komfortabel og ser best ut – det er den du bør velge.

  Finn komfortable senger til soverommet på våre nettsider, eller ta en tur innom en av våre butikker, så hjelper vi deg å finne det du måtte ønske! Hvis du vil, tilbyr vi også klikk og hent slik at du enkelt kan bestille på nett og deretter hente i din nærmeste butikk.