Liveshopping tilbud: Kjøp to valgfrie varer og få 50% på hele Atelier kolleksjonen til Camilla Pihl!

 • Barnerom

  Barnerom

  Medlemstilbud: 3 for 2 på alle barnevarer

  Her finner du alt du trenger for å skape det perfekte barne- eller babyrommet. Velg mellom et stort utvalg av barnegardiner, dyner, puter, sengetøy, kosedyr, pynteputer og mye mer – alt for at du skal få den beste tiden med dine små. *Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.

  203 produkter
  Du har sett 24 av 203

  Barnerom

  Interiør og innredning til barnerommet

  Barnerommet er mer enn bare et sted for barna å sove - det er også et rom for lek og læring. Derfor er det viktig å ha et interiør som inspirerer og passer barnas alder og interesser.

  Innredningen av barnerommet bør være praktisk og funksjonelt. Det er viktig å ha god oppbevaringsplass, slik at barna kan ha alt de trenger lett tilgjengelig.

  Inspirasjon til innredning av barnerommet

  Barnegardiner er et viktig element i barnerommets interiør. De kan bidra til å skape en rolig og avslappende atmosfære, samt å regulere lyset i rommet. Det finnes mange forskjellige stiler og farger å velge mellom, fra lyse og muntre til mer rolige og avslappende.

  ynteputer er en fin måte å legge til litt ekstra farge og liv i et barnerom. Her har vi har et stort utvalg av farger, mønstre og tekstiler å velge mellom.

  En god måte å inspirere barnet til å være kreative og organisert, er å ha et eget område for lek og kreativitet. Det kan også være en god idé å ha et område for avslapning, som en lesekrok, et tipitelt eller en liten sofa.

  En tapet kan også være med å gi en stemning og personlighet i rommet. For inspirasjon til innredningen i barnerommet kan man se etter mønstre og farger på tapeten som passer til barnets alder og interesser.

  Gulvtepper er et godt valg for barnerommet, da de gir et mykt og behagelig underlag for barna å leke på, samtidig som de gir ekstra isolasjon og lydabsorberende egenskaper. Vi har gulvtepper til barnerommet i mange størrelser og farger.

  Sov godt på barnerommet

  Et annet viktig element i et barnerom er sengetøy, puter og dyner. Det er viktig å velge materialer som er myke og behagelige mot huden, samt å ha riktig størrelse på puter og dyner for å sikre god nattesøvn. Kosedyr er også et must i et barnerom, da de gir barna en følelse av trygghet og komfort.

  Ved å følge disse tipsene kan du skape et barnerom som er personlig og trivelig, samtidig som det er funksjonelt og gir barna en god natts søvn.