Gulvteppe barnerom

  Gulvteppe til barnerommet i ulike farger. Et gulvteppe skaper en lun atmosfære og hjelper på akustikken i rommet. Velg et gulvteppe som er behagelig å både se og leke på, eller som babyen trygt og komfortabelt kan krabbe rundt på.

  3 produkter

  Gulvteppe barnerom

  Lune gulvtepper til barnerommet

  Barnerommet er et perfekt sted å la kreativiteten utfolde seg og leke med interiøret. Et barnerom skal være lekent, trygt og varmt. Med et fargerikt og mykt gulvteppe kan man tilføre varme og skape en atmosfære som oppfordrer til lek. Fine tepper som er komfortable å gå og sitte på for små barn.

  Få ting varmer opp et rom som et gulvteppe. På barnerommet kan man velge farger og materialer som man kanskje ikke ville valgt på stuen. Rosa eller grønne gulvtepper passer kjempefint på barnerommet. I tillegg kan man velge ulike geometriske former som skaper et lekent uttrykk og en fin kontrast til de rette vinkelene man ellers omgir seg med.

  Gulvmatte som varmer

  Bokhari gulvteppe er både fint å se på, komfortabelt å leke på, og er etisk produsert. Bokhari produktene bidrar til å gi gutter og jenter i Pakistan skolegang. Med et rundt gulvteppe på barnerommet kan man myke opp et ellers firkantet rom, som skaper en rund og leken atmosfære.

  Krabbeteppe egner seg perfekt til lek og utforsking

  Et krabbeteppe lar babyen begynne å utforske på en komfortabel måte. Krabbeteppe i 100% bomull er perfekt til et lite og nysgjerrig barn. Det er varmt og godt å leke på, og er enkelt å holde rent.

  Et lammeskinnsteppe er et naturlig produkt som er helt trygt for babyen å krabbe rundt på. Tar du vare på lammeskinnsteppet kan du ha det i mange år. Det er et tidløst og behagelig teppe, som kan varme opp interiøret.

  Gulvtepper til barn i alle aldre

  Tepper og matter er med på å gjøre rommet komplett. Hos Kid finner du et utvalg av matter til barnerommet som er tilpasset både baby og litt eldre barn.