Kluter og gulpekluter

  3 for 2 på alle smekker og kluter

  Tilbudet gjelder på alle smekker og kluter. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud. Kjøp 3 stk for å aktivere rabatt!

  Vi vet hvor viktig det er med gulpekluter og vaskekluter når du får barn. Ved hyppig bruk er det fint å ha flere kluter tilgjengelige, så kjøp en pakke på tre eller fem kluter – da er du sikret når uhellet skjer! Hos Kid finner du myke kluter til barn og baby i ulike farger og design, som er enke å vaske! Se vårt store utvalg!

  20 produkter

  Kluter og gulpekluter

  Kosekluter - Trygghet og kos i ett

  Våre kosekluter er ikke bare supermyke, men de gir også babyen din en deilig følelse av trygghet. Med søte mønstre og lekne farger, blir koseklutene raskt en favoritt hos de små. Perfekt som følgesvenn for babyen din, uansett hvor dere er.

  Vaskekluter - Myk frotté for skånsom hudpleie

  Oppdag våre vaskekluter for babyer laget av myk frotté for å gi en skånsom rengjøring av babyens sensitive hud. Hver vaskeklut er designet med omtanke for å tilby praktisk bruk og samtidig bevare sensitiviteten hos babyen din.

  Kvalitet og økologisk omsorg

  Hos Kid finner du produkter av topp kvalitet som også tar hensyn til miljøet. Våre kosekluter og vaskekluter er ingen unntak. De er laget med kjærlighet og omtanke for babyen din, av 100% økologisk bomull. Gi babyen din den beste omsorgen med KId kluter og gulpekluter.