LOGG INN FØR DU HANDLER FOR MEDLEMSPRISER OG FRI FRAKT OVER 599* | BLI MEDLEM HER

Sengetøy barn og baby

Kjøp mykt og fint sengetøy til barn eller baby og gi dem en god natts søvn. Vi har sengetøy i ulike kvaliteter som flanell, sateng og økologisk bomull. Se vårt utvalg nedenfor og finn dine favoritter til barnerommet!

25 produkter
Du har sett 24 av 25

Sengetøy barn og baby

Stort utvalg av sengetøy til barn og baby hos Kid

Vi har sengetøy i mange ulike kvaliteter som for eksempel flanell og økologisk bomull.

Flanell sengesett er et populært valg fordi det holder barna varme og komfortable gjennom natten. Flanell er også mykt og skånsomt mot huden, noe som gjør det egnet for babyer.

Bomull sengesett er et annet godt valg fordi det er pustende og holder barna kjøligere enn flanell.
Vi har sengetøy til barn eller baby i mange ulike mønstre og farger som passer barnets smak. Hva med et sengesett med barnas favorittfigurer, som Peppa Gris, Harry Potter eller Paw Patrol.

Finn riktig størrelse på sengesett til ditt barn eller baby

Når du skal velge riktig størrelse på sengetøyet til barnet ditt, er det viktig å tenke på barnets alder og type seng.

Vi har et stort utvalg sengesett til vogn, sengesett til sprinkelseng, sengetøy til junior i mange kvaliteter, farger og mønstre.

Er du ute etter sengesett til barn i voksenstørrelser, kan du finne sengesett i størrelse 140x200 cm her.
Vi har sengesett i disse typene/størrelsene: Sengesett baby (vogn/vugge): 65 x 80 cm, sprinkelseng: 80 x 100 cm, barneseng: 100 x 140 cm, juniorseng: 140 x 200 cm.

Du kan lese mer om valg av sengesett til barn og baby her.

Vask og vedlikehold av sengesett til barn

Vask og vedlikehold av sengetøy for barn er viktig for å sikre at det holder seg friskt og rent. Vi anbefaler at du leser vaskeanvisningene for å sikre at du bruker riktige vaskemetoder og vaskemidler før du vasker sengetøyet.

Vi anbefaler også å bruke milde vaskemidler og å unngå klor eller andre aggressive vaskemidler som kan irritere barnets hud. Tørk sengetøyet på lav varme for å unngå skader på materialet.

Det er også viktig å bytte sengetøy ofte, spesielt hvis barnet ditt har vært syk eller har hatt en ulykke i sengen. Det kan være lurt å ha flere sett med sengetøy for barnet til å bytte mellom slik at det alltid er rent og friskt sengetøy å sove i.

Valg av sengetøy til barn og baby for en god natts søvn

Våre dynetrekk til barn fås i ulike størrelser, ensfarget, med forskjellige mønstre, eller med motiver av dyr eller kjente barnefigurer.

Sørg for en god natts søvn for barnet ditt i ett av våre sengesett.