Kid x Camilla Pihl

”Hvordan vi innreder hjemmene våre sier noe om hvem vi er. Atelier betyr kunstnerens arbeidsrom, og det er i dette rommet jeg har fått lov til å skape Atelier-kolleksjonen for Kid Interiør. Produktene er designet og satt sammen av akkurat de kvalitetsmaterialene og fargene jeg selv ser etter og ønsker meg hjemme. Håper du liker det!” - Camilla

Atelier - eksklusivt designsamarbeid

En kolleksjon for å innrede hjemmet med de beste kvalitetene, i de mest delikate og stilrene farger og mønstre. Oppdag produktene i kolleksjonen Atelier - et møte mellom årelang erfaring med tekstiler og dekor fra Kid Interiør, og den stilrene, klassiske looken fra Camilla Pihls univers.

I kolleksjonen finner du produkter med et uttrykk som roper kvalitet: organiske former og naturmaterialer møter stramme linjer og grafiske mønstre i en perfekt balanse. Finn dine favoritter blant det brede utvalget: eksklusive sengetøy i klassiske design, pynteputetrekk, håndklær og bordtekstiler som gir et løft til hjemmet sammen med krukker og gulvtepper med et organisk særpreg.

Kvalitet og eksklusivitet har stått i fokus i alle ledd av utviklingen av Atelier. Her finner du tekstiler som er farget før veving for ekstra holdbarhet og slitestyrke. Eksklusive kvaliteter i lin laget av europeiske linfibre. Håndlagede detaljer og stenvasket bomullssateng.

Resultatet er en serie luksuriøse produkter som gir hjemmet ditt et tidløst særpreg. Gled deg til å innrede med Atelier Camilla Pihl - for den eksluksive feelingen i alle hjørner av hjemmet.

Nærbilde av beige linduk med svart kant på den ene halvdelen, Camilla Pihl i sengen med hvit pysj og hvitt sengesett med striper og hvite pynteputer med svart kant
Nærbilde av håndkle med hvite og sorte striper fra Atelier-kolleksjonen
Shop the look

Shop the look