Oppdag vår kolleksjon kvalitetsmøbler

Oppdag vår kolleksjon kvalitetsmøbler

I samarbeid med europeiske møbeleksperter har vi utviklet en kolleksjon kvalitetsmøbler som lar deg innrede stuen med skandinavisk minimalisme eller en klassisk og elegant stil - uten å gå på kompromiss med kvalitet og komfort. I kolleksjonen finner du møbler som står fint sammen i gruppe, men også som passer som et enkeltstående element i hjemmet. I designet finner du rene, stramme linjer og stilfull minimalisme, men også praktiske løsninger og komfort. Kolleksjonen har tidsriktige tekstiler og materialer av høy kvalitet - til konkurransedyktige priser.

Møblene er produsert i Litauen og utviklet etter prinsipper og kvalitetskrav fra skandinavisk håndverkstradisjon. Snur du en av våre sofaer eller stoler opp ned, vil du se en stødig og velprodusert konstruksjon - et møbel som varer.

Finn dine møbelfavoritter under!

Kvinnelig modell ligger i grå sofa

Sofa

Solide konstruksjoner, robuste tekstiler og stilfullt design. Sofaene fra Forms+Objects er utviklet for å kombinere komfort, holdbarhet og design. Flere av putene er utviklet med fleksibelt HR-skum for optimal sittekomfort, trukket med et dynelag med kanalsydd ballfiber som gir en myk look, samtidig som fasongen bevares. I konstruksjonen av sofaene finner du blant annet stødig heltre furu og holdbar kryssfiner.

Lenestol

Velg en lenestol som matcher sofaen din for en helhetlig look, eller la lenestolen stå som et statement piece i sittegruppen. I vår kolleksjon finner du lenestoler produsert etter skandinavisk håndverkstradisjon med robuste materialer og holdbare tekstiler.

Spisegruppe med svart bord, grå stoler og spisestuesofa

Spisestue

Spisestuen er både samlingspunktet ved viktige anledninger og et sted for både arbeid og hvile i hverdagen. Med riktig spisebord får du den følelsen du ønsker deg i rommet, men også et praktisk møbel du fort blir glad i. Velg et stramt langbord med praktisk, bred bordplate til spisestuen eller et rundt og hyggelig bord til et mindre kjøkkenhjørne.

En behagelig spisestol kan også bety mye - sitter du og gjestene dine godt ved spisebordet inviteres det til gode samtaler og forlenget hygge. Gi spisestuen et stilmessig løft som passer inn i ditt hjem med riktige stoler, eller kombiner med en sofa for å skape dynamikk i spisestuen og gi ekstra komfort rundt spisebordet!

Trefarget spisebord og skap med glassvinduer

Skap og skjenk

Oppbevar alt du trenger i et allsidig og stilfullt skap, eller en lekker skjenk med plass til blant annet dekorative vaser og andre interiørfavoritter på toppen. En pen skjenk gjør seg også som TV-benk! En vakker kombinasjon av estetikk og funksjonalitet.

Stort teppe med hjørnet av en grå sofa og pledd