Skap og skjenker

  Kan leveres fra lager innen 4-7 virkedager! Oppbevar alt du trenger i et allsidig og stilfullt skap, eller en lekker skjenk med plass til servise, og dekorative vaser eller andre interiørfavoritter på toppen.

  En pen skjenk gjør seg også som TV-benk! En vakker kombinasjon av estetikk og funksjonalitet. Flere av våre skap og skjenker finnes som serie. Møblene står utstilt i utvalgte butikker, sjekk Showroom fanen under hvert produkt. 

  2 produkter

  Skap og skjenker

  Allsidige oppbevaringsmøbler

  Skap og skjenker er møbeler som gjerne er utstyrt med hyller og skuffer til oppbevaring. I gamle dager ble skjenken brukt som et serveringsbord, men i dag har det flere funksjoner enn som så. I tillegg til å benyttes for ekstra oppbevaringsplass, brukes møbelet gjerne også som display for fine kunstgjenstander, personlige interiørfavoritter og vaser med lekre blomster.

   

  Skap og skjenker finnes i alle slags design og stiler, eksempelvis med skuffer og uten,med glassdører eller med spiler – for å nevne noen.

   

  Skap og skjenker

  Skap og skjenker er populære stuemøbeler som gir et elegant og stilfullt uttrykk til rommet. De er kanskje spesielt populære fordi de kan brukes til så mangt. Her kan du oppbevare ting du vil ha ute av syne, som servise, bestikk og glass, eller duker, servietter og andre interiørdetaljer, mens du kan ha det du vil vise frem synlig på toppen.

   

  Skjenk kan også  brukes som TV-bord, fordi det er robuste benker i passe høyde. Skapet og skuffene under er fine til å lagre kabler, fjernkontroller, spillkonsoller og lignende.

   

  Selv om det er spesielt vanlig å ha en oppbevaring som en del av interiør til stue, er det også møbler som  kan passe inn hvor som helst ellers i huset. En liten skjenk til gangen er for eksempel veldig praktisk for oppbevaring av sko, paraplyer eller votter, skjerf og luer. Det er også et fint sted å legge fra seg nøkler, slik at du alltid vet hvor du har dem. Fest et speil på veggen over benken, og fyll en stor vase med blomster slik at det blir litt ekstra hyggelig å komme hjem.

   

  En skjenk eller skap på kjøkkenet er heller ikke feil – her kan man vel aldri få nok oppbevaringsplass? I tillegg er det en fantastisk mulighet til å få inn litt mer pynt på kjøkkenet, slik at det blir et koselig sted å tilberede dagens måltider.

   

  Det flotte med å pynte en skjenk, er at du ved å endre displayet på toppen kan gi rommet et helt nytt uttrykk. Det finnes utallige kombinasjoner med pynt du kan benytte.