Hyller

  Dekorative hyller er pene å se på samtidig som de utnytter plassen i rommet til det fulle. Still ut interiør eller kunst for å gi rommet et stilfullt preg, eller oppbevar bøker, servise, håndklær eller kjøkkenredskaper du ønsker å skjule. Høye skap gjør seg spesielt godt på kjøkken og bad, men er også fine oppbevaringsskap for andre rom. Se vårt utvalg her og få orden på hjemmet!

  Kan leveres fra lager innen 4-7 virkedager!

  6 produkter

  Hyller

  Praktiske og lekre hyller til alle rom

  Hyller og skap passer like godt i gangen som på soverommet, i stua som på kjøkkenet. De kan være med å fremheve interiørdetaljer du ønsker å vise frem, eller gjemme ting du ønsker å skjule. Det finnes utrolig mange typer forskjellige hyller og skap, så det bør ikke være vanskelig å finne noe som passer ditt hjem – enten du har stor eller liten plass.

  Gjør det hjemmekoselig med hyller på kjøkkenet

  Kjøkkenutstyr, kjøkkenmaskiner, servise, kopper og glass – på kjøkkenet tar det ikke lang tid før skapene blir fulle, og det er fryktelig irriterende å ikke ha nok oppbevaringsplass til å stue bort det man ønsker.

  Høye hyller og kjøkkenskap er klassikere i kjøkkeninnredningen som legger til rette for at kjøkkenet ser ryddig ut og gir deg mer plass til selve matlagingen. Fyll åpne hyller med krydderglass, koselig servise og planter for en hjemmekoselig følelse i rommet. I hyllene kan du plassere både tørrvarer, hverdagsserviset, eller hva du måtte ønske.

  Også små skap og hyller gjør seg godt på kjøkkenet, det kommer helt an på hva slags stil du ønsker. Slike oppbevaringsløsninger gir deg en liten ekstra “kjøkkenbenk” hvor du for eksempel kan plassere apparatene du bruker ofte, som kaffetrakteren og vannkokeren, eller du kan fylle den med pynt som skaper god atmosfære i rommet.

  Rydd unna på baderommet med hyller til bad

  Har du behov for ekstra oppbevaringsplass på badet? Et ryddig bad skaper ro og komfort, og med hyller til baderom kan du utnytte plassen optimalt.

  Den ekstra plassen på toppen av skapet kan utnyttes både til oppbevaring og til å gjøre baderommet enda hyggeligere. Hva med å plassere en frodig grønn plante her sammen med en flettet kurv? Eller kanskje noen duftlys og noen andre fine interiørdetaljer? Både praktisk og koselig!

  Finn dine nye hyller hos oss

  Finn lekre hyller til kjøkken, bad, stue eller soverom på våre nettsider, eller ta en tur innom en av våre butikker, så hjelper vi deg å finne det du måtte ønske! Hvis du vil, tilbyr vi også klikk og hent slik at du enkelt kan bestille romslige skap på nett og deretter hente dem i din nærmeste butikk.