Sengegavler og sengebenker

  Alle senger, sengegavler & sengebenker 30%*

  Med en sengegavl rammer du enkelt og delikat inn sengen, og får hotellromfølelsen på soverommet. Velg blant sengegavler i ulike farger, størrelser og mønster. Gjør også sengen komplett med en sengebenk til fotenden med praktisk oppbevaring. *Gjelder f.o.m 16/7 t.o.m 11/8. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

  27 produkter
  Du har sett 24 av 27
  Vis mer

  Sengegavler og sengebenker

  Sengegavler og sengebenker kan gi soverommet ditt et løft. Hos Kid Interiør finner du et bredt utvalg av sengegavler og sengebenker som passer til alle rom og stiler. Finn det perfekte møbelet for ditt hjem nå!

  Oppgrader sengen med en sengegavl

  Soverommet er ikke lenger bare et sted for en god natts søvn eller ettermiddagslur, men har også blitt et sted hvor vi ser på TV-serier, leser bøker og surfer på telefonen. Med andre ord er det kanskje i dette rommet vi tilbringer mest tid i løpet av livet, og derfor er det viktig at det er et sted vi trives. Det skal være et hvilerom, og for mange har interiøret på soverommet og en avslappende atmosfære mye å si for trivselen.

  En sengegavl er et enkelt element som raskt kan gi stor forandring, og tilføyer soverommet en stilfull og luksuriøs look. Hodegavlen monteres enkelt på selve sengen eller direkte på veggen, og beskytter også veggen mot slitasje. I tillegg til å være pen å se på, er den også behagelig å lene seg mot og gir god støtte hvis du ønsker å sitte oppreist i sengen og se på TV eller lese. Len deg tilbake, slapp av og nyt favorittserien din eller dagens nyheter.

  Hotellfølelse på soverommet med hodegavl

  Mange forbinder kanskje sengegavlen med luksus og hotellbesøk. Med en egen hodegavl på soverommet kan du skape litt hverdagsluksus og få hotellfølelse hjemme! Fyll opp sengen med hotellputer i ønskede farger og mønstre, og sleng på et enkelt sengeteppe nederst ved foten av sengen. Vipps, så har du et stilfullt og innbydende hvilested i ditt eget hjem, hvor du kan nyte late helgemorgener med deilig frokost i senga.

  Vask og vedlikehold av sengegavl

  Våre sengegavler er enkle å vedlikeholde, da trekket kan tas av og vaskes i vaskemaskin på 30°C. Skulle du være så uheldig å søle noe på selve hodegavlen, kan du også tørke den av med en fuktig klut.