Sengegavler og sengebenker

Med en sengegavl rammer du enkelt og delikat inn sengen, og får hotellromfølelsen på soverommet. Velg blant sengegavler i ulike farger, størrelser og mønster, eller match sengegavlen til din kontinentalseng fra Nordic Rest. Gjør også sengen komplett med en sengebenk til fotenden med praktisk oppbevaring. Et behagelig møbel som gir soverommet et løft.

24 produkter

Sengegavler og sengebenker

Få hotellromfølelsen hjemme - med en sengegavl fra Nordic Rest

Vil du få hotellromfølelsen på ditt soverommet? Da bør du investere i en sengegavl! Med en sengegavl rammer du enkelt og delikat inn sengen, og får en eksklusiv følelse. Du kan velge blant sengegavler i ulike farger, størrelser og mønster, eller match sengegavlen til endin til vår kontinentalseng fra Nordic Rest. For å gjøre sengen komplett, anbefaler vi også å legge til en sengebenk til fotenden, med praktisk oppbevaring. Med en sengegavl og sengebenk vil soverommet ditt få et løft, og du vil kunne nyte en behagelig og eksklusiv følelse hver eneste natt.

Finn det perfekte trekket til sengegavlen

Det finnes mange ulike typer trekk til sengegavl å velge mellom, alt ettersom hva du liker og hva som passer best med soverommet ditt. Du kan for eksempel velge mellom ulike farger, mønster og materialer. Sengegavltrekk i bomull er et populært valg, da det er behagelig å sove mot og lett å vedlikeholde. Trekk i ull er også et godt valg, da det holder deg varm om vinteren og kjølig om sommeren. Trekk i silke gir en eksklusiv følelse, men kan være litt mer krevende å vedlikeholde. Det er også mulig å finne sengegavltrekk i syntetiske materialer, som for eksempel mikrofiber, som er enkelt å rengjøre og rimelig i pris. Uansett hva du velger, vil det være viktig å sørge for at trekket passer til sengen din og soverommet ditt.

Hva er forskjellen mellom sengegavl og sengebenk?

En sengegavl er et møbel som plasseres på den øverste delen av sengen, som ofte brukes for å skille sengen fra resten av rommet. En sengegavl kan også bidra til å holde putetrekk og dyne på plass, og kan gi sengen et løft visuelt. En sengebenk derimot, er et møbel som plasseres ved fotenden av sengen. Den har ofte en praktisk funksjon, som for eksempel kan de brukes til oppbevaring, eller et sted å sitte når man skal ta på seg sko. En sengebenk kan også bidra til å gi sengen et løft visuelt, og kan være et godt tillegg til et soverom. Det er ikke uvanlig å ha både en sengegavl og en sengebenk i et soverom, men det kommer selvfølgelig an på plassen du har til disposisjon og dine personlige preferanser.

Finn din favoritt blant vårt utvalg av sengegavler og sengebenker

Vi tilbyr et stort utvalg av sengegavler og sengebenker, som vil gi soverommet ditt et løft. Med ulike stiler, farger og materialer å velge mellom, kan du enkelt finne det perfekte møbelet for å matche din seng og ditt hjem. Sengegavlene og sengebenkene fra Kid er laget av høy kvalitet, slik at du kan nyte dem i mange år fremover. Ikke nok med det - med en sengegavl og sengebenk fra oss kan du også få hotellromfølelsen hjemme! Så hva venter du på? Se gjennom utvalget av sengegavler og sengebenker og finn din favoritt i dag.