Spisestoler

  Spisestoler skal ikke bare være komfortable å sitte på, de skal også se lekre ut og komplimentere resten av interiøret i rommet. Velg blant spisestuestoler og kjøkkenstoler i flere farger, materialer og design. Vårt brede utvalg spisestoler har elementer fra både skandinavisk og klassisk stil. Stolene er utformet for å gi best mulig sittekomfort slik at du kan bli sittende ved spisebordet så lenge du vil. Se også vårt utvalg av spisebord som passer til spisestolene.

  Kan leveres fra lager innen 4-7 virkedager!

   

  47 produkter
  Du har sett 24 av 47
  Vis mer

  Spisestoler

  Spisetoler i skandinavisk design og klassisk stil med god sittekomfort

  Med en kombinasjon av skandinavisk design og klassisk stil har våre spisestoler en behagelig sitteopplevelse i høy kvalitet. Velg mellom en rekke materialer, farger og design uten å måtte ofre komfort eller estetikk. Med spisestoler med armlener eller spisestuestoler i skinn, kan du skape en innbydende og avslappende spiseplass for lange og hyggelige måltider med venner og familie.

  Forny kjøkkenet med stilrene og komfortable kjøkkenstoler

  Ønsker du å gi kjøkkenet en fornyelse uten å måtte ta fatt på en stor oppussingsjobb? Bytt ut gamle kjøkkenstoler med nye og komfortable spisestoler for å gi hele rommet et nytt uttrykk. Kombiner gjerne med et rundt kjøkkenbord og spisestoler i fløyel for å bryte med de rene og stramme linjene i bordet. Plasser et rundt teppe under bordet og pynt med en vase med blomster eller kvister for å skape en innbydende og hjemmekoselig atmosfære.

  Komfortable spisestoler for utendørs bruk

  Hvorfor ikke nyte uteplassen like komfortabelt som inne? Med våre behagelige spisestoler for utendørs bruk, kan du lene deg tilbake og nyte sommerkveldene i stilren design og komfort. Kombiner med pynteputer og pledd for en ekstra koselig atmosfære. Flere av våre utestoler kan også brukes innendørs, slik at du kan flytte dem inn eller ut etter behov.

  Stort utvalg av spisestoler på nett

  Vi tilbyr et bredt utvalg av spisestoler som kombinerer stil og funksjonalitet, og passer perfekt inn i de fleste hjem. La deg inspirere av utvalget på våre nettsider.

  Trenger du mer informasjon om hvordan velge riktig spisestuestol kan du lese mer om dette her.

  Besøk gjerne en av våre butikker for å få hjelp til å finne den perfekte spisestolen til ditt hjem.