Sofaer

  Våre sofaer fra Forms+Objects er utviklet for å kombinere komfort, holdbarhet og design. Vi bruker solide konstruksjoner, robuste tekstiler og stilfullt design for å gi deg en sofa som vil vare i mange år. Vi har et bredt utvalg av sofaer, inkludert modulsofaer, spisesofaer og sovesofaer. Våre modulsofaer gir deg muligheten til å tilpasse sofaen etter dine behov og ønsker Uansett hva du leter etter, har vi en sofa som passer dine behov og smak.

  Kan leveres fra lager innen 4-7 virkedager!

  74 produkter
  Du har sett 24 av 74

  Sofaer

  Hvordan finne den perfekte sofaen?

  Å kjøpe ny sofa er et stort og viktig valg. Det er mange faktorer som spiller inn, som størrelse, form, farge, materiale og komfort. Du vil jo ha en sofa som passer til din stil, ditt rom og ditt behov. Derfor har vi laget en sofaguide som hjelper deg med å finne den sofaen som er perfekt for deg.

  Sofa til liten stue

  Hvis du har en liten stue, kan det være utfordrende å finne en sofa som ikke tar for mye plass eller virker for dominerende. Men det finnes noen tips og triks som kan gjøre det lettere å velge riktig sofa til et lite rom. For eksempel kan du velge en sofa med smale armlener og ben som gir et mer luftig inntrykk. Eller du kan velge en sofa med sjeselong eller vinkel som gir deg mer sitteplass uten å oppta for mye gulvareal. Du kan også velge en sovesofa som gir deg mulighet til å ha gjester over natten. Les mer om dette her

  Vedlikehold sofaen din riktig

  En god sofa kan vare lenge hvis du tar godt vare på den. For å beskytte sofaen din mot flekker og slitasje, bør du impregnere den med et egnet produkt. For eksempel kan du bruke Guardian imporegnering. Dette er en impregneringsspray som gjør stoffet mer motstandsdyktig mot smuss og væske. Hvis du har en sofa med treben, bør du olje dem med Guardian hvitpigmentert olje med  jevne mellomrom for å hindre at de tørker ut og sprekker.