Sofa til liten stue

Sofa til liten stue

Det kan være utfordrende å møblere en liten stue. Hvordan få plass til alle møblene du ønsker, og samtidig få det til å virke romslig? En sittegruppe tar gjerne mye plass, men velger du en tilpasset sofa til liten stue, kan du likevel få mye ut av rommet og skape en innbydende samlingsplass.

Utnytt plassen når du innreder liten stue

Når du innreder en liten stue, er det lurt å kjøpe mindre og praktiske møbler i stedet for store sofaer,
skap og bord. Store møbler, som for eksempel en overdimensjonert sofa, vil nemlig få et lite rom til å virke enda mindre.

Skap en tidløs og klassisk eller moderne stue med en sofa som utnytter den tilgjengelige plassen godt. En liten sofa med
sjeselong gir deg noen ekstra sitteplasser, og er en ryddig og åpen sofaløsning som gjør at stuen virker større, romslig og innbydende.

Velg gjerne en liten modulsofa til en mindre stue, denne kan tilpasses etter behov og gir deg muligheten til å velge antall
seter samt hvilken side du ønsker sjeselongen på. En sofa med høye ben gir deg også muligheten til ekstra oppbevaring,
slik at du kan gjemme bort forstyrrende elementer som ellers kan få rommet til å virke trangere.

Beige sofa med sjeselong og svart stuebord

Skap en innbydende liten sofagruppe

En liten sittegruppe er en flott mulighet til å utnytte en stue med mindre plass. Velg en enkel to- eller treseter, og kombiner med loungestoler og puffer for ekstra sitteplasser. Her finnes det mange muligheter for variasjon og kreativitet – velg loungestoler i stil med sofaen, eller lek deg med ulike design og farger.

Grå sofagruppe med svart stuebord og pynteputer
Beige sofagruppe og beige loungestol

Sofabord gjør en liten sittegruppe komplett

Salongbordet komplimenterer sofagruppen, og er et både praktisk og dekorativt møbel til en liten stue. Også her finnes rom for kreativitet – du finner stor variasjon i design, farger og materiale, og bordene kan enkelt flyttes på eller danderes på nye måter.

Et sofabord med hylle er praktisk for oppbevaring av ting du vil ha lett tilgjengelig, som for eksempel aviser og magasiner, laptopen eller fjernkontrollen. Ovale eller runde salongbord er både tidløse og fine å se på, og settbord kan bli et stilig interiørelement i seg selv, avhengig av måten de plasseres på.

Sett ditt personlige preg på innredningen ved å prøve deg frem med ulike interiørdetaljer. Grupper lys i lykter og lysestaker for en innbydende og behagelig atmosfære, eller pynt med bøker, vaser og bilder. Myk opp med fine pynteputer og deilige pledd, og plasser et gulvteppe under sofagruppen, så har du en koselig og innbydende stue du både kan slappe av i og invitere gjester til.

Lys grå sofa med svarte stuebord på stort teppe

Duo Daybed

Seng og sofa i ett! Behagelig rammeseng med matchende sofaputer. Madrass med pocketfjær. Tosidig, vendbar overmadrass. Denne sengen går fra sofa om dagen og til seng om natten – et smart møbel på studenthybelen, gjesterommet eller hytta. Sengens overmadrass er vendbar, og den tekstiltrukne siden fungerer som setepute sammen med ryggputer og sylinderputen for sofa. Fjern de ekstra putene og snu madrassen med den hvite siden opp, for å re den som en seng. 

Vi anbefaler å bruke madrassbeskytter til overmadrassen, da trekket ikke er avtagbart. Da kan du enkelt holde sengen ren og hygienisk ved å vaske madrassebeskytteren.

Sengen fåes i 90 og 120 cm bredde og er 200 cm lang.

Smart, beige sovesofa