Glass

   

  Ingen borddekking er komplett uten fine glass! Med drikkeglass kan du bare leke deg, for de finnes jo til alle anledninger! Kjøkkenglass til frokosten, og vinglass og cocktailglass til festen eller kosekvelden. Finn dine favoritter blant klare og fargede glass, og dekk bordet til hverdag eller fest! 

   

  10 produkter

  Glass

  Borddekking med lekre drikkeglass

  Drikkeglass er kanskje blant det viktigste interiøret i ethvert kjøkken, og er en naturlig del av både hverdag og fest. Intet festbord er komplett uten vin- eller cocktailglass, og heller ikke et frokostbord uten kjøkkenglass.

  Men vi bruker jo ikke drikkeglass kun i borddekkingen – ofte hender det at man bare ønsker å ta seg litt vann for å slukke tørsten, ha et vannglass på nattbordet om natten, eller sette seg ut i hagen på en varm sommerdag og nyte et stort glass med noe godt å drikke.

  Drikkeglass til alle anledninger

  Med drikkeglass kan du bare leke deg, for de finnes jo til alle anledninger! Kjøkkenglass til frokosten, og vinglass og cocktailglass til festen eller kosekvelden.

  Lekre glass kan sette prikken over i-en på festbordet, og være en del av et helhetlig pådekket bord. Eller hva med å gjøre dem til selve hovedelementet i borddekkingen? 

  Bruk fargede glass sammen med en hvit duk og hvite servietter, så får du en fin kontrast i pådekkingen. Kombiner med et servise som har motiv i samme farge som glassene, så skaper du også en helhet. Øvrig bordpynt og bestikk kan gjerne være i en nøytral farge. Dekk på med fargede glass i ulike former, design og farger og skap et lekent festbord!

  Hvor skal glassene stå på bordet?

  Skal du først dekke et bord, bør du sørge for å gjøre dette riktig. Men hvordan var nå dette igjen, hvilken side skal glasset stå på? Alle drikkeglass skal enkelt og greit stå plassert til høyre for tallerkenen.

  Benytter du flere drikkeglass i borddekkingen, har hver av dem sin egen faste plassering. En god huskeregel er at gjestene skal kunne drikke fra høyre mot venstre, altså at det første glasset de skal drikke av står lengst til høyre.

  Velg blant hverdagsglass og festglass

  Hos oss finner du flere typer drikkeglass til alle anledninger, og både til fest og hverdags. Vi har vannglass, kjøkkenglass og glass med stett, vinglass, cocktailglass og fargede glass i flere ulike design. Ta en titt og la deg inspirere på våre nettsider, eller kom en tur innom en av våre butikker. Spør oss gjerne om tips og råd!