Rydding, vasking og oppbevaring

Den gode følelsen av et rent og ryddig hjem - Nice & Tidy

Møt Nice & Tidy - en serie produkter til kjøkken og vaskerom som gjør det enkelt å holde huset rent, pent og ryddig i hverdagen. Serien inneholder en rekke produkter som gjør husvasken effektiv, og samtidig fortjener en plass på kjøkkenbenken!

Lag ditt eget vaskemiddel

Visste du at du kan lage ditt eget vaskemiddel med mindre kjemikalier og færre ingredienser - med enkle varer du har hjemme? Slik gjør du det:

Ha 4 spiseskjeer eddik og 4 dl vann i en tom sprayflaske. Tips: bruk en trakt for å få ingrediensene oppi flasken!

Fortsett med 1 teskje natron. Ha natronen forsiktig i for å unngå at det bruser over.

Tilsett gjerne litt sitronskall eller en kvast rosmarin i flasken for en frisk duft på vaskemiddelet!

Samle alt du trenger til husvasken i en beholder

På denne måten er du alltid klar, og det blir enklere og mindre slitsomt å sette i gang! Når klutene ligger på kjøkkenet, nalen på badet og sprayflaskene på vaskerommet kan det koste mer tid enn det er verdt å gjøre klart til husvasken - ved å alltid ha alt samlet i en beholder du enkelt kan ta med deg rundt i huset går det som en lek å ta fatt på rengjøringen.

Rent, pent og ryddig på et blunk!

Hold kjøkkenbenken fri for smuler med et lite sopebrett

Benken blir fort full av smuler når nister skal lages, krydder skal kvernes eller man bare vil ha én bit av en croissanten fra i går. Med et nett, lite sopebrett som er pent nok til å ligge fremme på benken er det gjort i en håndvending å feie opp smulene og få den rene benken tilbake umiddelbart!

Organiser vaskerommet med pene oppbevaringsbokser

Med alle de ulike tingene man trenger på vaskerommet blir det fort til at det flyter litt på benken, og man mister verdifull arbeidsplass til å for eksempel brette tøy. Kanskje er det ikke plass i skapet heller, fordi du helst ikke vil ha esker med vaskepulver og lignende stående fremme!

Bruk derfor enkle og delikate oppbevaringsbokser for å få orden i kaoset på vaskerommet. Hell vaskepulveret over i en penere beholder som fortjener å stå fremme - og frigjør plass i skapet! Eller samle løse ting i en pen boks for å rydde plass på benken. Merk gjerne også boksene dine, så blir det lett å finne frem!

Smale kleshengere gir bedre plass i skapet

Gi plass til den nye skjorta ved å bytte ut gamle kleshengere med plasseffektive, smale kleshengere! Tips: du kan også henge kleshengerne på hverandre for å utnytte plassen i høyden, eller sette sammen antrekket for neste dag.