Kjøkkenet du ikke har lyst til å forlate - Local Chef

Er du som oss og ønsker deg et kjøkken med en appetittvekkende atmosfære, som inspirerer til matlaging og baking, og virker innbydende for både familie og gjester? Enten du er opptatt av design og stil eller er av typen som setter system, orden og praktiske løsninger høyest - med produktene fra Local Chef kan du få begge deler. Utnytt kjøkkenrommet til det fulle med produkter som gjør matlagingen både enklere og mer innbydende!
Focaccine i skål og rød saus

Trendy og rustikk look til både matlagingen og serveringen

I serien Local Chef finner du alt du trenger til både kjøkkenbenken og spisebordet. Skap en gjennomført look på kjøkkenet med alt fra glass, tallerkener og bestikk til kjøkkenredskaper, oppbevaring på kjøkkenet og det du trenger av tekstiler som håndklær og kluter.

Vi mener estetiske og innbydende kjøkkenprodukter gir matglede og inspirasjon! Gi deg selv lyst til å sette i gang med middagen med noen få enkle triks. En skjærefjøl i akasie kan stå fremme på benken som dekor, og samtidig være lett tilgjengelig når du bare skal kutte en agurkskive til knekkebrødet eller dele ett eple i to. Bruk oppbevaringskrukker for å få orden i råvarene og et organisert kjøkken. Kjøkkenhåndklær, grytekluter og oppvaskkluter er nødvendige produkter på kjøkkenet som man gjerne vil ha lett tilgjengelig. Velg tekstiler som matcher og harmonerer for å skape et inspirerende kjøkken!

Serviset fra Local Chef har et spennende, men delikat og innbydende uttrykk som er enkle å tilpasse anledningen. Glass med elegant mønster tilfører det lille ekstra til et dekket bord. Kombiner gjerne med emaljerte tallerkener og bestikk i gull eller sort for en spennende, men helhetlig look.

mann og kvinne lager mat på kjøkkenet
Tomater med krydder i ildfastform

Det lille ekstra i hverdagen

Visste du at det finnes en egen måler som viser hvor mye spagetti du trenger? Eller at du kan bruke gjenbrukbare trekk til bokser og skåler med middagsmat, i stedet for plastfolie?

Local Chef har mange praktiske produkter som gjør hverdagen litt smartere og enklere - samtidig som de har et pent design!

Bruk for eksempel en brødpose i stoff for å gi gode fuktforhold for brødet ditt. Pakk lunsjen inn i gjenbrukbare matposer, eller kjøl ned drikkevarene dine med kuber av stein som ikke vanner ut drikken. Her er det bare fantasien som setter grenser!

kjøkkentilbehør