Nice & Organized

Nice & Organized

La smarte oppbevaringsløsninger gli sømløst inn i din interiørstil og fargepalett! Kolleksjonen Nice & Organized inneholder en rekke produkter som gjør organiseringen til en lek, og fungerer både i skap og skuffer og synlig i rommet. Med et minimalistisk og helhetlig design kan du gi hjemmet en løft med praktiske produkter som kurver, hyller og esker. I kolleksjonen finner du innslag av lyst treverk, metall og tekstiler i nøytrale farger som passer i alle hjem. Produktene er enkle å montere, multifunksjonelle og plassbesparende - også når de ikke er i bruk.
Oppbevaringsbokser i grått stoff

Tips! Gode oppbevaringsløsninger gjør det lettere å få system og orden hjemme, og ikke minst å vedlikeholde dette i en travel hverdagTre gode grunner til å organisere hjemmet: 


Unngå å kjøpe noe to ganger ved å ha full oversikt over hva du har


Rydding og vasking i hverdagen blir enklere og du kan spare mye tid
.

Det blir lettere å sette bort og hente frem igjen tingene dine etter sesong - for eksempel når høsten kommer snikende og vintertøyet må frem! For ikke å snakke om all julepynten du er glad i

Tenk soner når du skal organisere hjemmet ditt. Gi tingene dine en fast plass som er logisk for hverdagsbruken, slik at du enkelt finner frem igjen. Her er våre tips til organisering fordelt på rom:

I gangen


Utnytt plassen ved å organisere i høyden med veggmonterte oppbevaringsløsninger! I serien Elio finner du blant annet hyller og knaggrekker i delikat design som er smale og funksjonelle også i mindre rom. DIY-tips: Serien er laget av ubehandlet gummitre som gjør at du også kan male hyllen din i den fargen du ønsker! Kanskje vil du for eksempel matche den til veggfargen for en sømløs look?Med smarte lommer og oppbevaring i tekstil kan du også optimalisere både look og funksjon. På denne måten får alt fra votter og luer i gangen til verktøy og utstyr på hobbyrommet sin plass, samtidig som du innfører et mykt og organisk preg i interiøret med det naturfargede tekstilet. Prikken over i-en er funksjonelle kleshengere i ulike fasonger!

Sko- og klesstativ til gangen
Oppbevaringslommer i beige stoff som henger på stativ i tre

I stua


Gode og dekorative oppbevaringsløsninger kan være akkurat det du har lett etter for å tilføre dynamikk og sjel i din stue! Bruk de delikate hyllene fra Elio-serien til bøker, bilder og dekorelementer. Det minimalistiske og åpne designet gjør det enkelt å skape et helhetlig og lekkert blikkfang på veggen.

En annen smart løsning for stua er fine kurver og bokser, som er perfekt for å oppbevare alt det du ellers ikke helt vet hvor hører hjemme. Velg en kurv med eller uten lokk alt etter hvilket behov du har, eller bruk en vegghengt kurv for å spare gulvplass og løfte blikket i rommet! I Nice & Organized finner du også praktiske kurver med håndtak om du trenger flytte dem rundt - for eksempel perfekt som lekekasse!

Oppbevaringskurv med ledninger og ladere

På soverommet


Visste du at en behagelig atmosfære på soverommet fremmer god søvn? Det er nettopp derfor vi elsker å fjerne forstyrrende elementer med gode oppbevaringsløsninger på soverommet. Uavhengig om du har åpen eller lukket garderobeløsning på soverommet finner du både esker og bager til sortering og lagring som vil egne seg på ditt soverom i Nice & Organized. Se etter produkter fra serien Amelia - en rekke oppbevaringsløsninger i ulike størrelser med lokk og glidelås som passer perfekt i garderoben eller under senga. 


Tips! Bruk matchende hylledelere og multifunksjonelle kleshengere til å få maks ut av lagringsplassen på soverommet!

Oppbevaringsbokser med sokker og buksestativ

På badet og vaskerommet


Hvor deilig er det ikke med et ryddig og innbydende bad, eller et godt organisert vaskerom? Vårt tips er å bruke store og små kurver og esker for oppbevaring både på benk og hyller, men også i skaper og skuffer for sortering og inndeling!

Oppbevaringsbøtte med pant og oppbevaringsboks i stoff med flere deler

På kjøkkenet


Et velorganisert kjøkken gjør det både enklere og morsommere å lage mat - og ikke minst lettere å holde det rent! Rydd unna alt fra redskaper og matvarer til søppel og pant med smarte oppbevaringsløsninger som også er dekorative på kjøkkenet. Kurver av naturlige materialer tilfører varme og sjel, mens oppbevaringsbøtter med et industrielt preg kan stramme opp og gi dynamikk til rommet.

Magasinhylle i tre med magasin
Nice & Organized logo